• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia, Katjuszka - u nas Viburcol bardzo pomagał i dalej pomaga, czasem jak jest bardzo niespokojna noc i mi się chłopcy rzucają po łóżeczkach i jęczą przez sen to wtedy podaje i po 20min spokój. Tylko ja od dłuższego czasu stosuję krople.

reklama
Madzik dobrze, że Emma czuje się lepiej. A jak Ty? Zdrówka.

Agunia biedny Julek. A dali mu coś na to zapalenie? Bo chyba samo nie przejdzie. No i szybkiego wyklucia ząbka.

Katjuszka Wam również szybkiego ząbkowania i chwili wytchnienia.
Współczuję tego noszenia. Ja wczoraj już nie wiedziałam co robić, żeby Kinga nie płakała i poszła spać więc ją nosiłam na rękach, dobrze że tylko 12 kg waży.

Myszko kciuki za wizytę. Napisz co wyszło.

Kroczek moja też ostatnio nic tylko bajki chce oglądać. Jedynie co ją zajmuje na chwilę to ciastolina i klocki.

Agunia ałć biedny Julek oby mu szybko przeszło.

A ja się wkurzyłam przyszła paczka ze smyka i brakuje klocków lego duplo dla małego :realmad: . Zadzwoniłam do nich i ciekawe czy doślą? Miała tak któraś?

Ja w ogole się załamalam. Klara wlasnie dostala trzeciego kataru w ciagu poltora msc. Plus stan podgoraczkowy.. Jak Zoja znowu dostanie to ja chyba się poddam i wyprowadze. Już mi się płakać chce na to wszystko. Nawet do przedszkola nie chodzi a takie cyrki :-( wychodzi na to że wszyscy w koło noszą zarazki.

Agunia dostal jakieś leki?

Ehhh musze chyba w końcu wybrać się do tego klubiku dla dzieci bo w domu ciągle tylko mamo pobaw się ze mną i na prawdę żebym się nie bawiła to rozumiem ale nawet nie mogę obiadu ugotować bo jak nie zajmie się bajką to wisi mi na nodze i jęczy:/
Aaaa dziewczyny polecam też piankolinę:) Miesza się piankę do golenia z mąką ziemniaczaną:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Madzikm zdrówka.

Kroczek u nas jest to samo. Czasami to aż trudno mi go odciągnąć od bajek do zabawy.

Ancona dziwna sprawa. Nigdy tak nie miałam.

Julkowi na sorze zaaplikowali maść z antybiotykiem, a my mamy smarować jedynie riwanolem. Może jutro na kontroli dowiemy się czegoś więcej.

Katjuszka, a Z ciągnie cacka? Teoś jak go tylko wezmę na ręce w pozycji do karmienia to zaczyna przeraźliwie płakać. Już nawet zaczęłam się zastanawiać czy nie odciągnąć mleka i karmić go łyżeczką lub strzykawką.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia ciągnie po dentinoxie często.. wiem że tak się nie robi, ale było kilka sytuacji gdy płakała z głodu a nie chciała jeść bo nawet cyca złapać nie umiała.. od kiedy jej ta gorna jedynka wyszła lepiej je. Niestety właśnie idzie druga i jest szał, ale obywa się bez maści przy jedzeniu. Powiem Ci że już nieraz miałam ochotę tak jej to nacisnąć żeby się przebiła..płaczu by było ale tylko chwilę, a tak tydzień wylaczony z życia :-(
Jeszcze jej się zaparcia od tego robią :-(

Katjuszka tak, mieli wyprzedaż. U mnie Młoda jak ma natchnienie to się bawi, bo inaczej to stoi. Dlatego wolę kupną niż miałabym robić.

Edysiek współczuję. Moja w środku nocy potrafi wyrecytować, że nie chce spać.

Madzikm zdrowia. Nic domowego nie pomaga? Syrop z cebuli czy coś?

Ja wczoraj z Młodą u lekarza byłam, bo znowu kaszle lekko i smarka. Gardło czyste, osłuchowo ok, kazała podawać to co dalemy i dorzuciła nasivin do nosa, mimo iż gil kolorowy.

reklama
Katjuszka współczuję. Zdrówka dla dziewczynek.
A może Z. pomógłby taki mocno schłodzony gryzak.

Agunia oby jutro było lepiej. A jak J. się czuje?

Kroczek a są jakieś proporcje na tę piankolinę czy na oko.

Dzisiaj ciut lepiej z zasypianiem. To wina tego, że nie potrafi się wyciszyć. Dodatkowo śpi niespokojnie, rzuca się, gada i płacze przez sen. Już też myślałam czy nie dać jej czegoś, choć nigdy nie dawałam.
Dodatkowo od kilku dni zdarza jej się zrobić siku w majtki. Nie to, że nie zdąży, tylko normalnie sobie sika. Tak raz na dzień. To pewnie wszystko się że sobą wiąże.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry