• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka ale dla siebie też coś trzeba zdzialac :-) czuję się winna z tą prostownica teraz. I mnie też się marzy, ale Cyba nie będziemy sobie robić prezentów na święta.. a poza tym to dobrze że auta nie odwiozlas ;-) co m kupuje mamie że tyle czasu mu to zajmuje?
Muszę w takim razie pepco zahaczyć

reklama
Tablet. Bo jej z laptopem nie porecznie a tak w przychodni na bieżąco dr Google będzie mogła skonsultować. Chciał takiego z niższej półki bo ona tam szału nie potrzebuje ale kupił już raz i oddał bo nie działał modem do sim internetu. On późno z pracy wychodzi, miasto zakorkowane, ludzi w sklepach pełno i dlatego tyle czasu schodzi ale za brak drewna do kominka w dniu dzisiejszym to do mnie nic nie trafia.
Prostownicę mam stara to jakoś dam radę chociaż chciałam z jonizacja itd. No cóż przy innej okazji :)
Młody wyspany i rozrabia z tata. Wypił kolejne pół saszetki smecty z cola. I póki co cisza.

HAHA
AGUNIA to samo pomyslałam jak przeczytałam,może mamusia daje mu więcej radości i przyjemności niż żona:rofl2:

EDYSIEK SUPER zakupy,muszę wymyslić kiedy do pepco jechać.

Ja byłam dziś na zebraniu,k...kombinowania opieki dla młodej a zebranie 10minut,bo chcieli sciągnąć rodziców żeby kupowali ozdoby na kiermaszu świątecznym.

Polać Aguni ;-) dobrze pisze, Myszka napisz list do Mikołaja i daj m. :-) niech się postara. Dodaj tam drewno, sprzątanie i masowanie stop. Nic nie kosztują, a Tobie się należy!

Myszko zgadzam się z Agunią :)
Dobrze że smecta pomaga.

Edysiek ładniutkie ubranka też dzisiaj myślałam o pepco ale pogoda była wstrętna na wyjście może jutro..

Milenka dlatego ja na ostatnie zebranie nie poszłam bo forum tej pory byłam na 3 i na żadnym nic sensownego nie mówili..

Dopadłam dziecko z nożyczkami :cool2: nawet nie protestował..

A niech jej kupi. Jakiegoś za 199 zł dorwał. Ona jest komiczna z tymi swoimi chorobami, to niech szuka. A on mnie nigdy jakoś specjalnie nie rozpuszczal z prezentami chyba, że nabroil. Teraz kupił nowe auto niby dla mnie a sam jeździ.
Dla niego prostownica za 300 zł to fanaberia. Sama "se"kupie i na masaż stopek też idę :) mam fajna babkę podologa i uwielbiam do niej chodzić. A do drewka to muszę jakiegoś umiesnionego drwala załatwić ha ha ha. Sory ale z tego wszystkiego mam głupawkę

A mam pytanie z innej beczki: czy ma któraś z Was ten odkurzacz samojezdzacy Roomba? Szukam sprawdzonych opinii. Bo to dopiero jest moja fanaberia.

Ostatnia edycja:
Myszka ja mam ten odkurzacz już dwa lata i jestem zachwycona. Uważam, że on i ekspres do kawy były naszymi najlepszymi zakupami i jeśli się zepsują to od razu pobiegnę po nowe.

A co do prezentu to po to są święta żeby spełniać fanaberie. Ja w domu jestem święta krowa i obowiązkowo pod choinkę i na urodziny oczekuję od męża fajnego prezentu. I ma być to prezent najdroższy ze wszystkich. Chciał chłop żonę to teraz ma o nią dbać!

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

AGUNIA Ty sie wysoko cenisz i prawidłowo.

Mój m jest anty prezentowy,ale matce nawet jak żyła niczego nie dawał[a mi głupiej nie dało to do myslenia;-) ;)]
A ja z tych co sie nie prosi o nic,ale teraz mnie telefon wnerwia bo sie zawiesza i zażyczyłam sobie nowy na mikołaja.Takie to proste:-D

reklama
Agusia szacun szacunek wielki. Wiem, że trzeba się cenić ale ciężko u mnie z egzekwowaniem tego.
Ja to zawsze taka szara myszka z tymi chłopami byłam, zakompleksiona itd. Tu kompleksów nie pokazuje po sobie a bawi mnie jak idę fryzjer, kosmetyczka, jakiś nowy ciuch a mój M fochy wtedy ma ( niby nie okazuje ale widzę, że coś dedykuje w głowie).. Teraz spokojniejszy bo w domu siedzę ale... No właśnie ale... W następnym tygodniu mam zamiar zaliczyć właśnie salony piękności, bo jadę do rodziców i już się umówiłam :) niby nie wiele ale cieszy
Agunia a jaki masz model? Ja myślę o tym z 8 z przodu. Bo nie wiem, kiedy potem będzie mnie stać.
Dziewczyny ze mną masakra dziś : WC moim drugim domem. Oby do rana. Kurde a chciałam tort małemu piec na Mikołaja bo on uwielbia ciasta z kremem i krzyczy, że tort. Sama jak upiekę to i jajka swojskie i ksylitol zamiast cukru.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry