• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Myszka a czemu cc?

Czekam na obiad na wynos i Chinczyka właśnie.. zmieniły mi się plany na weekend bo miała przyjść chrzestna Zoi z rodziną i jem brat z żoną, ale młody ma mega katar i jest po jelitowce, więc podziekowalam za towarzystwo. Może to niefajne ale dziewczyny miały u mnie katar trzy razy w ciągu półtora msc więc da facto 6.. co innego jak na mieście złapią a co innego jak mi ktoś do domu przyniesie.. w dodatku nie mam kiedy Zoi zaszczepić bo ciągle coś. Sory, najwyższej będzie obraza ;-)

Byłam na zakupach a m z K na tramploinach ale beznadzieja totalna. Oglądałam zabawki ot tak, to takie dziadostwo chińskie że aż żal. Już wolę nas ali zamawiać w razie czego ;-) nawet glupiej ciastoliny brak z Play doh tylko jakieś zamienniki, a ja średnio do nich podchodzę bo raz kupiłam i do wywalenia prawie od razu..

Cc bo okazało się po rezonansie, że mam kłopoty z kręgosłupem (przepukliny,jakies naciska, popękane kręgi). Ortopeda stwierdził, że poród naturalny może się dla mnie wózkiem skończyć. Przy synku tej wiedzy jeszcze nie było ale z nim miałam cc bo on miał węzeł zaplatany w paskudny miejscu i mógłby porodu nie przeżyć.
Osobiście to wolałabym SN i strasznie przeżyłam decyzje o cc a teraz jeszcze świadomość dłuższego pobytu w szpitalu dodatkowo mnie przeraża.

Ja mam dywany o krótkim włosie i bez problemu sobie radzi. Najlepiej jeśli jest duża powierzchnia do odkurzania bo jak jest to mały 10m pokój i jeszcze stoją tam meble pod które nie wjedzie to będzie się odbijać w kółko i nic z tego nie będzie. Efekty są , po każdym odkurzaniu pojemnik pełny okruchów i innych farfocli

Katjuszka - ja robię tak samo jak tylko dostaję informację że jakieś dziecko mające nas odwiedzić chore . Sorry ale to później Ty zostajesz z chorymi dziećmi .

Myszko to ja Cię pocieszę, że mój m. też mi nie robi prezentów (ten typ tak ma). Zwyczajnie sama sobie coś w ramach prezentu kupuję.

Byłam dzisiaj z małą u lekarza, bo dalej ma problemy z robieniem kupy. Już było lepiej, a tu powtórka, pół nocy się męczyła. Ostatnio dawałam jej Lactulosum przez 3 dni, potem dostała biegunki i przestałam. Lekarz mnie uświadomił, że mam jej dawać syrop cały czas, aż się nie unormuje wszystko, może to być miesiąc a może i pół roku.

Rany laski my to z innej planety jesteśmy,pytam m czy słyszał o taki odkurzaczu to mówi ze nie,musieliśmy na yutobe sie oświecić

Jestem mega rozczarowana,wyciągłam specjalnie m 30km do pepco i porażka totalna.Już sobie przypomniałam czemu tam nie robię już zakupów,fajne ciuchy kończa sie na rozmiarze 92.Sukienki z długim rękawem nie było żadnej,z krótkim ale same tiule[takich jest masa na alli].Bluzeczki świąteczne może ze 3były takie nijakie.Króluje Elza za to a tego mamy już dużo:oo:.Pozostanę wierna smykowi i 5 10 15 i alli:rofl2:

Edysiek tak myślałam bo widziałam tą bluzeczkę co kupiłas i chciałam taką samą ale była do 92właśnie:sad:,tej białej sukienki nie było wcale a myslałam żeby na święta kupić.

reklama
wzięłam jedną żeby z pustą reką nie wracać ale to do getrów jedynie pasuje.

Załączniki

• 20161202_135042.jpg
    20161202_135042.jpg
    512,2 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry