• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko te wózki mało miejsca zajmują po złożeniu, więc się nie martw.
Ja mojej robię Mikołajki w niedzielę, bo we wtorek będę rano w pracy a chce razem z nią się nacieszyć.

reklama
Edysiek tylko ja mam wszystko schowane w kartonach w kotłowni a jak złoże wózek to go nie upcham do kartonu a wiadomo teraz okres grzewczy to tam się kurzy bo palimy węglem.
Ten wózek co ma Kinga też taki lekki?

Ostatnia edycja:
Milenko no te ciuszki to oczami można pochłaniać. Ja dokupiłam od koleżanki i jestem baaardzo zadowolona. Ona bardzo ma zadbane ciuszki, w większości z Anglii bo tam ma tesciowa i wybrała te najlepsze. Mnóstwo sukienek, 2 kombinezony, koszulki, body i chciała za to 200 zł. Dodatkowo u moich rodziców jest fajny lumpeks i już tam oczywiście w wiadomym celu byłam
Pepco muszę omijac bo młody ma zabawki się rzuca okropnie i jest ciężko go opanować. Wogole jakiś roszczeniowy się zrobił chyba po Tatusiu :)

Milenka nastaw się, że inpost nie dojdzie. Te foremki do piernikow i ciastoliny szły 1,5 tyg. Status że w krk miały 6 dni a potem 3 że wydano do doręczania..oni mają b.niskie ceny przesyłek i mam wrażenie że dostarczają dopiero jak im się kilka w jedno miejsce zbierze.. już miałam do nich o to pisać dla zasady ale odpuscilam bo mi nie zależało na czasie..

Myszka z Anglii są the best. Mam trochę używanych i naprawdę się trzymają. A już hitem jest bezrękawnik który kupiłam za kilka zł na allegro używany. Używała go Klara cala zimę (to taki sweterek ) potem mój chrzesniak, teraz Zoja a on wygląda cały czas tak samo. A conajmniej dwa razy w tyg cały dzień go nosi.. no szok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry