• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Bo pepco pepco nierówne.. ja tylko w Factory kupuję Milenka bo tam zawsze jest wybór.. A w reszcie masakra ile razy bym nie weszła.
A co to roomba to jakiś czas temu też nie widziałam

Wykoncza mnie te zęby Zoi. Żal mi tego dziecka tak straszenie, drapie się po wszystkim już w okolicach twarzy, a ząb od dwóch tyg widać ale nieprzebity :-( nawet smarować jej już ciężko bo płacze od razu. Jeść przestala znowu. I tylko na rękach by siedziała bo chyba tylko tak ukojenie znajduje

reklama
Katjuszka już sobie odpuszczę,nojagorsze co można zrobić to w grudniu po centrach handlowych chodzić,o nie.Dałam się przekonać m ostatnio w niedzielę bo miał telefon do reklamacji i poszłam do auchan.Byłam świadkiem jak stado bydła[inaczej nie można tego nazwać] rzuciło się na bułki za 16gr jak sypnęli.Młody mówi mamo patrz jak na tym filmiku z lidla:rofl2:.
I nie byli to ludzie co nie mają czasu cały tydzień zakupów zrobić .

Spokojnie z tymi cudami techniki. Jak mnie kiedyś szef zapytał to też zielona byłam ale on był gadzeciaz to można było się trochę oswiecic. Teraz to ja w tyle z wieloma rzeczami jestem a zakup nowego telefonu doprowadza mnie do szału. Zresztą mam nowego HTC, którego już muszę reklamować a ma 2 m-ce.
Na starym mieszkaniu nie musiałabym nawet o Roombie ale tu jest metrów do odkurzania w cho.... . Szkoda mi dzieci, że musiałyby czekać tyle aż matka odkurzy. A gdzie zmyć i inne rzeczy... Zresztą to mój cichy plan z zaskórniaków, ciężko na nie pracowałam, żeby na szmaty wydać wolę na marzenia Tylko zdecydować się nie mogę

MYSZKA mój m tak ma z tel 2razy go reklamował i oddawali w punkcie zepsuty a w papierach że niby naprawili.
Jak się ma duży metraż to pewnie trzeba Sobie ułatwiać życie.
Myszka pomyslałm o Tobie że jakbym miała maluszka to bym w tym pepco majatek zostawiła.Jakie piękne bodziaki,bluzeczki,sukieneczki na maluszki:rolleyes:

Katjuszko wspolczuje z tymi zebami. Moj starszak walczy juz 3 miesiace z szostka. Wlasnie czesc sie przebila, a wewnetrzna strona jest w trakcie przebijania..pol nocy plakal,ze go ucho boli. Dostal nurofen i po godz zasnal. Teraz to samo...juz sil mi brakuje. Malo tego-we wtorek Artur mial jelitowke i wymiotowal caly dzien. Wczoraj Igor,a dzis mnie dopadlo. Do tego te bezsenne noce...padam...i m mnie systematycznie wkur.... nawet o swietach myslec sie nie chce.

Wlitam w gronie mam zabkujacych ciezko dzieci. U nas przez zabkowanie katar i kaszel i wymioty. Juz chyba drugi miesiac.
My sobie prezentow nie robimy na święta ale na urodziny czy imieniny juz tak [emoji4] i koniecznie m potrzebuje nakierunkowania

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka u mnie wszystko szybko dochodziło a dużo paczek było.. od tygodnia wszystko leży i czeka. Na święta brakuje mi tylko jednego ale nie wiem jeszcze co ta dziewczynka chce.
A D wierzy jeszcze? Jak nie to dasz w środę i też będzie. Milenka przecież da się jeszcze posciemniac ;-)

reklama
Katjuszka Dominik nie wierzy już ale list napisał haha
Jedna rzecz mi nie doszła może w poniedziałek bo to inpost i wisi od wczoraj ze jest w Krakowie i czeka na dalszą drogę
Przyszedł wózek właśnie, pierwsze wrażenie kiepskie, spodziewałam się dużej ciężkiej paczki a tu nie wiem czy kg waży... M w poniedziałek złoży dopiero bo nie mam gdzie schować.
Jakiś nijaki mikołaj w tym roku,nie wiem kiedy kto przyjdzie ani co przyniesie to nie chce na gwiazdkę zamawiać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry