• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka - nie ma gadania tylko zapisz model prostownicy i niech kupuje! Niech sobie nazywa Twój wybór jak chce: fanaberia, kaprys ;-)
My też mamy Roombe, tylko starszy model i przy dzieciakach jest nieoceniona . Teraz naprawdę za przyzwoite można je kupić . Kiedyś ponad 3000 zł trzeba było wyłożyć.

U mnie M wyszkolony i już pytał co chcę dostać. W tym roku stawiam na złotą biżuterię . Dostał kilka zdjęć i linków, niech sobie wybierze :-)

reklama
No ja bym się ostro wkurzyla jakbym nie dostała prezentu na jakąś istotną okazję. Jestem jego żona, najważniejsza osoba w życiu, więc komu ma kupować? Ja się nie pierdziele. Dla pewności że pamięta, przed każdą okazja pytam czy ma pomysł na prezent czy zrobić mu listę :-D

Ja też dokładnie mówię co ma być bo jak już ma wydać trochę pieniędzy to muszę mieć pewność że to będzie dokładnie to czego ja chcę. W tym roku od Mikołaja dostanę perfumy a pod choinkę złote kolczyki (pomysł M ale kolczyki wybrałam ja :) ).

U Was też tyle śniegu? Bo chłopaki piszczą od rana że będziemy bałwana lepić :)

Myszko jak samopoczucie dzisiaj???

Myszka nie wiem jaki mamy model, ale kupiony już jakiś czas temu. Brat m kupił odpowiednik na alli i jest zadowolony, a dał dużo mniej kasy.

Mój prezent też już czeka w szafce. Zaprowadziłam chłopa przed witrynę i pokazałam, które kolczyki mi się podobają. W ubiegłym roku zażyczyłam sobie lokówkę do włosów, która sama wciąga włosy, kosztowała 5 stów, a użyłam jej kilka razy. To dopiero była fanaberia. A m nawet tego nie skomentował.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki śnieg.Unas wieje ze chce łeb urwać i zielona trawka.
Ja w tamtym roku kupiłam prostownice i czesto jej uzywam ale nie ogarniam jak loki zrobic bo jest taka funkcja.
Dzieki Wam zmadrzałam i tez m bedzie dostawał na kazda okazje karteczke albo linka z prezentem,do tej pory liczyłam czy wogóle bedzie pamiatał a potem przychodziło wiekie rozczarowanie:oops:

No to pięknie mnie uswiadomilyscie w błędach wychowawczych Męża czeka mnie dużo pracy.
Z opinii wynika, że ten model roomby z 8 na dywanach sie ma juz nie wieszać. Zresztą u nas to nie kłopot bo My mamy tylko u Małego w pokoju niska wykładzine. Dziewczyny a jak z przejezdzaniem z jednego pomieszczenia do drugiego, No i jak że zbieraniem okruchów? Faktycznie widać efekty?

Właśnie dostałam telefon, że kuzynka w 34 tc jedzie na porodowke. Mam cicha nadzieję, że jej się tylko wydaje, że wody odeszły. Ale ona już 2 tygodnie leży z rozwarciem w domu. Czekam na wieści a le od razu kliknęłam swoje zamówienie z apteki. Z synkiem szybciej byłam ogarnięta a teraz mozolnie jakoś. Chociaż ciuszki poprane i poprasowane. Czekam na pościel dla Niuni, tylko, że ona "sie" szyje i będzie dopiero na koniec grudnia. Ojj robi się nerwowo

reklama
Ja mam tylko jeden dywan, taki wlochaty i na nim się zawiesza. Nie wiem jak to wygląda na wykładzinach.

Myszka co do facetów to oczywiście wszystkim nam łatwo komentować jak patrzymy na to z boku, a przecież każda postępuje zgodnie ze swoim charakterem i charakterem m, bo przecież bywają egzemplarze niereformowalne. A tak poza tym to, w którym tygodniu teraz jesteś?

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry