• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jejku myslalam ze niedoczytam juz [emoji4]
Co do kurierow to ja uwielbiam dhl. Zawsze dostaje info kiedy planuja Dostarczyc paczke z planowanym do 2h czasem oraz numer do kyriera. Jeszcze inpost paczkomat. Ale tu przy swietach sie czasem odbior przedluza.
Z ksiazeczek mamy jedna tupcia chrupcia i lubi. Mysle ze bedziemy za jakis czas uzupelniac braki ale to pewnie po swietach bo teraz ma cos dostac. A mamy jeszcze wydatek w formie fotelika wiec ksiazeczki na styczen pozostawie.
Mika i jak tam u Was?
Kroczku oby K szybko przeszlo. U nas nadal pieluchomajtki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój młody miał taką kartonów o dinozaurach z magnesem, fajna. Muszę poszukać jakiejś innej wersji
Zgodnie z wiadomością przesyłka doszła, przed chwilą m znalazł pod domem. Wychodzi na to ze wczoraj wieczorem ktoś ją przywiózł.dobrze ze jest ale k.... Jak można zostawić pod domem bez ogrodzenia, 4metry od drogi i ktokolwiek mógł to zabrać albo choćby pies przybleda porwać bo

Edysiek - ale K jest elegancka. Wygląda jakby się wybierała w pierwszy dzień do szkoły :)

Mielenko - rewelacja. Dobrze że paczka jeszcze była.
Nam kiedyś w koszu na śmieci zostawił:crazy:

A najlepszy hit, to słyszałam o kurierze, który nie zastawszy nikogo w domu zobaczył uchylone okno na piętrze więc starał się tam wrzucić paczkę, rozmach był zbyt duży i paczka wylądowała na dachu. Z poczucia winy starał się tam jakoś wspiąć, niestety spiderman z niego był żaden i spadł łamiąc sobie nogę...śmiać się czy płakać?:sorry2:

Milenka dobre haha. Dobrze że znalazł.. Ale w sumie to przecież Mikołaj przyniósł więc musiało gdzieś leżeć ;-)

Edysiek Madzik wlaśnie też pomyślałam jaka K elegancka i popatrzylam na moją K w starych leginach i zwykłym podkoszulku.. trochę mi się przykro zrobiło, ale choćbym chciała to nawet sukienki nie mam :-P

Madzikm WOW to już nie komentuję tego co mi zostawił:rofl2:
U nas własnie wpadł mikołaj bez zapowiedzi heh,a ja nie spakowana i musiałam ich zostawić i lecieć grzebać i pakować prezent dla Matyldy:-D.Młoda trochę przerażona widokiem mikołaja podeszła kawałek ale na kolanie nie siadła;-) ;)

Dziewczyny sory za literówki ale nie ogarniam tego telefonu. Bardzo dużo rzeczy wylapuje ale jak widać nie wszystko. Już poprawiłam "byki" muszę się też ogarnąć i zawieźć go do reklamacji, bo żyje własnym życiem. Mąż siedział koło mnie i dzwonił a telefon " abonent poza zasiegiem"

reklama
Milenko kurierzy to mają fantazję:)

Edysiek Kinia śliczna i elegancka jak zawsze no i widzę kot też jest ciekawy zabawki;)

Kuba już dzisiaj chyba lepiej. Mniej sika z czego w sumie nie wiem czy być zadowoloną bo musi wypłukać te bakterie ale już nie piszczy przy sikaniu. W aptece soku z žurawiny nie mieli ale poleciła mi taki syropek dla dzieci Żuravit. Wywar z pietruszki nie smakuje mu wcale ale wypił trzy łyżeczki. Mam przepis na sok z pietruszki to zrobię bo pamiętam že to ma lepszy smak bo z jablkiem jest

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry