• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszko - po przeczytaniu Twojego posta jakoś mi się dziwnie mokry tablet zrobił:-D. Uśmiałam się z "zioła":D

Milenko - póki nie miałam dziecka, nie wiedziałam co to piosenka " daddy finger" i jak się okazuje było mi z tą niewiedzą super. Emma odkryła na Youtube tę rymowankę i potrafi słuchać do obrzygania. Ja wychodzę bo...nie mogę...Mam ochotę włożyć sobie mój finger głęboko do gardła i puścić panoramicznego:o

Ok, idę spać bo jutro na szóstą rano do pracy:confused2:

reklama
Potraficie nakręcić :cool2: tyle dobrego napisałyście to nie mogło być inaczej jak tylko złożyć zamówienie hehe. Zamówiłam na merlin.pl bo wyszło duuużo taniej jak w Empiku - 3 Alberty, 2 Tupcio Chrupcio, 2 z wierszykami rymowankami i płytę z Akademii Pana Kleksa. Zdałam sobie sprawę że jesteśmy do tyłu i musimy się dokształcić :D Zamówiłam za pobraniem z odbiorem w kiosku to pierwszy raz i mam nadzieję że będzie ok.

Milenka dobrzy są.. ciekawe kto paczkę odebrał o_O:D

Milenka też tak miałam kiedys z inpost i na nastepny dzien czy za 2 dni przyniesli no przesylke.
Madzikm jak kupilam maskotke grajaca z Psiego Patrolu liczac na to, ze gra Melodie z tej bajki a Tu naciskam i... " daddy finger ".
Anacona u mine z odbiorem do kiosk 1,5 tygodnia czekalam. Juz nigdy wiecej tak nie zamowilam. To z Bonito wtedy bylo. Oby u Ciebie szybciej poszlo.

Ostatnia edycja:
Myszka tym razem to byłoby nawet dobrze bo w połowie miesiąca będzie zastrzyk gotówki hihi i oby przed świętami doszło ;) A jak u Was zdrówko?

Chłopcy wstali i nawet mnie nie budzili, kątem oka widziałam jak mały wymyka się z pokoju i słyszę że już z bratem zdążyli tv włączyć ale narazie się nie ujawniam jeszcze chwilkę poleżę :)

Myszka Milenke ochrzcilas Maleńka a Ancone Anaconda :-D o ile na miejscu Milenki jakoś bym przeżyła to Ancony to nie wiem ;-)

Teraz to chyba powinnam wystąpić do księgarń o prowizję tak się dzięki mojemu postowi oblowily ;-) bo to chyba ja zaczęłam z książkami..
Ciekawa jestem ile podczytywaczek kupiło ;-) a tak w ogóle to ciekawa jestem ile ich teraz jest??

Madzik u mnie daddy finger po dwóch dniach się znudził na szczęście. Pana kleksa jakoś nie lubi. Ona lubi takie typu kółko graniaste bo tańczy sobie do tego

Padłam po Anakondzie :-D
A ja nie wiem co to daddy finger :huh:Moja też lubi piosenki do których tańczy np kaczuchy czy jedzie pociąg.
Katjuszko dzięki Tobie wiele dzieci dostanie książkę więc możesz być dumna.
U nas już Mikołajki, do paczki dorzuciłam książeczki z naklejkami, które kiedyś kupiłam i zapomniałam. Mała zachwycona
20161204_075235.jpg 20161204_083648.jpg

Załączniki

• 20161204_075235.jpg
    20161204_075235.jpg
    259,1 KB · Wyświetleń: 83
  • 20161204_083648.jpg
    20161204_083648.jpg
    155,4 KB · Wyświetleń: 107
  • 20161204_083639.jpg
    20161204_083639.jpg
    139,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Jest książeczka która ma w zestawie magnesy które dziecko sobie układa tworząc różne historie. W książeczce są różne pytania albo polecenia np. potrzebuję więcej cegieł no i maluch musi magnes z cegłami znaleźć. Można też wykorzystać na lodówce ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry