• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
O właśnie, piosenki z Pana Kleksa...też już mam dość ;) A Emma teledysk do piosenki, która się zaczyna " księżyc raz odwiedził staw, bo miał dużo ważnych spraw..." mogła by po kilka razy dziennie oglądać. Nie wiem czy to dlatego, że taka chwytliwa melodia czy dlatego że chłopcy na golasa pod drzewem latają :D

Madzikm dobreee u nas od Małego ta piosenka jako kołysanka była. Mój M na gitarze mu ja grał :) a obecnie hit to " Leń" wyje ja na cały regulator i chce w radiu z płyty a nie w TV. My dużo śpiewamy. Na dobranoc najpierw bajka a potem kołysanka ostatnio najlepsze to te zmyślone.
Kroczku gotuj i oby wywar pomógł. Tej pietruszki taki zacny pek musi być i ok 1 l wody.

Ostatnia edycja:
U nas swego czasu była na topie dzięki Tatusiowi piosenka " jedziemy po zioło". Mina Mocherow jak mi ja zaczął w Biedronce śpiewać bezcenna. Już myślałam, że będę mu buzie zaklepać taśmą albo wiecznie czekoladę pakować.
Z piosenek mamy jeszcze taka składankę gdzie są piosenki typu " Osioł Stefan", "Kot" Janusza Radka itp. To jest nasz hit do auta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry