• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Siedzę na Empik i tylko książki dla Emmy dorzucam do koszyka:)
Już mam dwie części krówki Mu, 4x Pettsona i Findusa, 3 x Albert, 4x Franklin i jeszcze mogę dwie dorzuć bo można 15 sztuk zamówić i nie wiem co.

Katjuszko - tą książkę naciśnij mnie masz w wersji polsko - francuskiej czy polsko-angielskiej? W empiku jest tylko ta pierwsza wersja i nie wiem czy kupować :/

reklama
Madzik francuskiej ale to zupełnie nie przeszkadza

1480779551036.jpg

Milenka no ta fajka średnia ale książki pisane dawno temu w Szwecji ;-) może kopiuja też obrazki... Ale ogólnie bardzo ten styl mi się podoba

Załączniki

• 1480779551036.jpg
    1480779551036.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 342
Madzikm to szalejesz:rofl2:,jak mnie młoda zaskoczy i bedzie ładnie słuchać bajek to robie kolejne zakupy.
żałuje ze nie kupiłam tej naciśnij mnie,za pózno napisałyście

KAtjuszka heh żartowałam,pan Hilary też z fajką chyba był;)

Dziewczyny mam pytanie Kuba mi od tygodnia przynajmniej raz dziennie zsika mi się lub zrobi kupę w majtki. Zupełnie nie wiem z czego to wynika. Nr 2 robi co drugi dzień dosyć ciężko ale nigdy z płaczem więc nie wiem skąd takie zachowanie. Czy któres z tych dzieci bez problemów kupkowych też tak ma?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj chciałam mojej przeczytać Martynkę, skończyłam na 2 stronie, sama wolała opowiadać. Jak czytałam jej Peppę to ledwo zdążyłam przeczytać stronę jak już przewracała na następną. Jedynie takie książeczki się sprawdzają, gdzie są 2 linijki na stronę, bo ona szybko się nudzi i przewraca kartki.

Katjuszko widziałam, że są inne książki z tej serii, jak spodoba nam się Naciśnij mnie to kupię inne.

Kroczek u nas to samo, ale moja chwilowo ma opory przed nocnikiem. Ja cieszę się, że robi, nie ważne gdzie ;)

Edysiek właśnie chciałabym żeby mi ktoś recenzję zrobił tych innych bo wydaje mi się, że one są zupełnie inne ;-)

Kroczek u nas odpukac żadnych problemów ani z jednym ani z drugim. Były dwa epizody zsikania się w nocy, ale to jak był przeskok z goraca na zimno i to na 99% było przez to, że marzla..

reklama
Zakupy książkowe zrobione. Dorzuciłam jeszcze tą "naciśnij mnie" oraz tego samego autora "Turlututu. A kuku! To ja".
Jestem bardzo ciekawa tych książek, jak dostanę to zdam recenzję :)

Kroczku - chciałabym, ale nie pomogę. Nasze nocnikowanie jest jak noworodek...W powijakach:dry:. A do chodzenia w majtkach to chyba jeszcze daleka droga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry