• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rila mam nadzieję, że w piątek sibie te odkurzacze obejrzymy ;-) zobacz na empik na kalendarze. Jest minus 50% a jak się kilka zamawia to zazwyczaj taniej. Ja za 6 szt dałam 160 zł w grudniu.

Ja się oblowilam dziś. 2 pary butów, 4 sukienki, spódnica, 2 pary spodni, swetr, dwie bluzki, 3 naszyjniki. Tylko kiepsko z bluzkami, nie umiem nic fajnego znaleźć :-(
Dla Klary kupiłam spódnice tiulowa i diadem na głowę żeby miała na roczek Zoi bo ostatnio coś jej po głowie księżniczki chodzą. W ogóle tej spodnicy ściągać nie chce a to taka z działu "patrz na mnie, nie pierz bo się rozlece".. nie wiem czy dożyje miesiąc..

Wow Katjuszko to poszalałaś:)

Edysiek cena Tupcia rewelacyjna[emoji4] U mnie na pierwszy ogien w Nowym Roku poszła Dziewczyna z pociągu a teraz czytam opasłe tomisko Katarzyny Bondy "Okularnik" troszkę mi zejdzie z tym[emoji6]
A Ty co przytachałaś z biblioteki?

Dziewczyny kusicie tym odkurzaczem bo Kuba biega z koncowka do odkurzacza na kiju i udaje ze to odkurzacz;)

Milenko super buciki

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka - wowww trochę tego kupiłaś. Wrzuć zdjęcia butków bo jestem na kupnie.

F to ja musze pralkę kupić i żelazko. Odkurzacz póki co odpuścił , a tez miał fazę. Z tą pralka to szok, gdzie nie pójdziemy to musimy łazienkę zaliczyć w celu sprawdzenia czy aby tam jest pralka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mika jedne czółenka czarne, a drugie czarne do kostki. Późnej lub wieczorem obfoce bo teraz niania może sobie coś dziwnie pomyśleć ;-)

A to naszyjniki. Za wszystkie dałam w sumie 40 zł. Dwa za 9.90 i jeden za 19.90. Przecenione z 60 zł każdy...
sowa wymiata
1484120476815.jpg

Załączniki

• 1484120476815.jpg
    1484120476815.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 201
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry