• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja też czytam kilka kartek raz na kilka dni ale muszę ;-) bez tego jak bez wody :-D

Edysiek tak, wszystko do pracy. Niestety trzeba w miarę elegancko, jeansy i swetry odpadają, a ja nie kupowałam nic gdzieś od 3.5 roku. A i wtedy nie szalalam, więc wszystko ma pewnie ponad 5 lat i niebylby to problem gdyby te ciuchy po prostu zużyte nie były. A te większe co się rozciagaly to dawno już wywiozlam bo po dwich ciazach to conajwyzej na trzecią by się nadaly :-P także uprzedzilam M że czyszcze konto i zaszalalam. Natomiast wbrew pozorom nie wydalam majątku bo wszystko przecenione i to dużo bo z outletu. Właśnie z Quiosque wszystko poza butami i bluzkami.. buty jedne lasocki ccc a drugie Venezia z 400 na 189. Muszą być porządne skorzane bo w biurze ciepło to by mi odpadly :-/

Mika ja czytam codziennie kilka kartek czasami rozdziałów przed snem a że chodzę spać w okolicach 23-24 to troszkę czasu mam. Nie umiem usnąć bez książki. Ja mam to szczęście że Kuba budzi się tylko raz w nocy na chwilkę albo przy dobrych wiatrach wcale i śpi do 7 -8 wiec nie musze szybko chodzic spac zeby sie wyspac:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mika :-D

1484140300970.jpg

1484140312511.jpg

Załączniki

• 1484140300970.jpg
    1484140300970.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 185
  • 1484140312511.jpg
    1484140312511.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 185
Mika jedyne takie że nie w szpic i nie na koszmarnym obcasie. Mierzyłam granatowe typowe szpilki to masakra. Taki obcas że czułam jakbym na czubkach palców stała. A w ogóle kupić wygodne i ładne buty to jak w totka wygrać. W badurze przecenione z 500 na 200. No piękne, dopasowane idealnie. I takie sztywne że nie dało się kroku zrobić..

Kroczku ja cale dziecinstwo na lodzie spedzilam. Jezioro mam praktycznie obok domu[emoji38] Ale po podstawowce jakos nie bylo kiedy sie wybrac,albo zimy nie takie.A jak byla konkretna zima i lod to w ciazy z Igorem bylam.
W szoku jestem,ze nadal pamietam jak sie jezdzi[emoji38]
Wiosna kupie sobie rolki[emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry