• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek - myślałam o takim odkurzaczu dla Emmy na urodziny bo jakby nie było zbliżają się wielkimi krokami, mała jednak zażyczyła sobie rower...Z dzwonkiem koniecznie. I nie wiem co mam z tym faktem zrobić bo dopiero co sprzedałam SmartTrike na którym nie chciała jeździć? Może to tylko o ten dzwonek chodzi, kupię jej i doczepię do hulajnogi ;)

Obiad spożywam, a raczej lunch w kawiarni, kawa i tortilla :) zapraszam
W domu nie dało się siedzieć...A na mieście na nieszczęście portfela zahaczyłam o Tkmaxx:cool2:

reklama
1484833118-aaaaaa.jpeg

A my z Kubą dziś takiego bałwanka zrobiliśmy:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa ja kupuje pułapki takie papierowe z klejem w środku i łapie się tego cholerstwa oj łapie. Tam są dwie sztuki w opakowaniu. Nie pamiętam dokładnej nazwy - białe opakowanie z napisem . U nas zwłaszcza jak jest ciepło to przez okno w kuchni wpadają albo z klatki :mad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry