• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika - no i po praniu...
Szkoda, i zabawki i F bo pewnie teraz my będzie brakować
Truskawkowa - fabrycznie trzeba będzie wszystkie rzeczy z szafek wyrzucić, cholerstwo ciężko się tępi i lubi nawracać.

reklama
Nie będę odkrywcza- wywalić trzeba wszystkie kasze, ryze makarony itp, dobrze zdezynfekowac szafkę, przyczepić odstraszacze i trzymać wszystko w pojemnikach szczelnych. Ja miałam ten problem, więc zaczęłam trzymać wszystko w puszkach po mm. I spokój :)

reklama
Kroczku balwanek super [emoji2]
Z molami jeszcze nie mialam do czybienia ale jakby cos to juz wiem co robic.
Aguniu Chorwacja jest piekna. Polecam szczegolnie okolice wyspiarskie lub Makarska. Dubrownik tez niezly ale drogi strasznie. Co do przejazdu to nie pomoge bo my glownie latamy. Ale ja mam jednego Babelka do transportu wiec zapewne duzo latwiej.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry