• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U mnie standard i brak powiadomień o nowych postach. ....
Kiepski dzień dzisiaj miałam ale to na spokojnie Wam wyjaśnię. Nie mam głowy teraz do tego.
Co do bajek się tylko odniose: my mamy z bajkami tylko TVP abc i puls 2 no i chwytam 1 kanał niemiecki. Młody obecnie zafascynowany Psim Patrolem. Z pozostałych to Stacyjkowo, Masza i Rodzina Rabatkow no i Zaczarowany ołówek. Ściągam też mu z internetu. Kajtusia też znamy - imiennik w Końcu

reklama
Witam :-) :)
Co to jeszcze wszystkie śpią?

Myszko mi też nie przychodzą powiadomienia i to już od dawna.
Widzę, że bajki niemal te same u Was.

Ja dzisiaj muszę się ze wszystkim szybciej wyrobić. Wczoraj duża miała zebranie, o czym dowiedziałam się dzień przed. Dzisiaj idę do wychowawczyni po 11, przynajmniej będzie szybko i zwięźle.
Obiad już mam ogarnięty. Zupa się gotuje, ziemniaki obrane, później tylko rybę usmażę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry