• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa spokojnie po prostu napisałam coś co mnie rozbawiło ogromnie. Mam swoje zdanie i go nie zmienię a zadyma nie dotyczyła konkretnie tego bo wynikła z całkiem innego tematu;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kroczku - to moje dziecię też kosmicznie rozpuszczone. Wręcz zachęcam je, żeby pomagało mi w gotowaniu i sprzątaniu, co sprawia, że spędzamy razem każdą możliwą chwilę. Ależ muszę je krzywdzić:D

U mnie nie ma zmiłuj. Mam kilka godzin po pracy czy przed pracą, żeby się że wszystkim wyrobić. Obiad, pranie, sprzątanie. Czasem coś dużej przy lekcjach pomóc. Jak coś robię to ona musi się sobą zająć.
Ze mną też dużo rzeczy robi i pomaga w codziennych czynnościach.
Duża taka była, że ciągle tylko ze mną, nie powiem czasem to było uciążliwe.
Pewnie to od dziecka zależy. Ale teraz od małego uczyłam, żeby Kinga sama się sobą zajęła, dla mojej wygody [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry