Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie obejrzałam - jednym okiem - Odyseja życia - Od pożądania do płodu - program tv. Odcinek 1 - VOD i się popłakusiałam nieco na koniec jak noworodki zobaczyłam....
Ps. Tak mnie podpuściłyście skutecznie, że wyszpyrałam ogłoszenie o fantazyjnym psiaku do adopcji w moim mieście Lublin Piękny szczeniak o niezwykłej urodzie szuka domu! ogłoszenia Psy Zwierzęta ogłoszenie z Lublina wysłałam ogłoszenie mężowi na maila i liczę że po pracy wróci z nimChociaż pewnie bałwan nie szarpnie się na taki romantyczny gest
więc wróci i będzie biadolił że po co nam pies...
Hej dziewczynki,
Chciałam powiedzieć że u mnie wszystko w porządku. Dziś pochowaliśmy naszą córeczkę, z tego tytułu czuję dużą ulgę w sercu. Trudne były to dni, ale z pomocą męża jakoś daję radę. Czekam na wyniki badań łożyska i może wtedy dowiem się więcej...chciałabym dowiedzieć się dlaczego, ale może być tak, że nigdy tego się nie dowiemy.
Dobra wiadomość to taka, że karencja to 3 pełne cykle. Mam teraz troszkę czasu na badania i jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy spróbować jeszcze raz...Będziemy walczyć o dzidziusia, bo bardzo go pragniemy.
3majcie się zdrowo, dbajcie o siebie i maleństwa, 3mam za Was kciuki;-)
Ja poleglam. Chyba sie przeciazylam dzisiaj i wieczorem zaczelam miec skurcze macicy. Leze teraz i nie ruszam tylka z kanapy. Wzielam nospe a maz robi kolacje. Juz mi lepiej.

Viltutti i jak sprawa z pieskiem?? Jak maz zareagowal na ogloszenie? Mam nadzieje dopniesz swego i bedziesz miala swojego pocieszyciela. To by Ci naprawde dobrze zrobilo.
Nikusia jak dobrze ze sie odezwalas. Dobrze wiedziec ze jakos sie trzymasz i ze nie opuszcza was nadzieja. Mam nadzieje ze zanim my urodzimy to zawitasz do nas jeszcze raz z dobrymi wiadomosciami. A ze nastepnym razem sie uda to jestem tego pewna bo wasz aniolek bedzie nad tym czuwal.
Ja poleglam. Chyba sie przeciazylam dzisiaj i wieczorem zaczelam miec skurcze macicy. Leze teraz i nie ruszam tylka z kanapy. Wzielam nospe a maz robi kolacje. Juz mi lepiej.
Mąż stwierdził że on też chce psa, i liczył że ja będę tą mądrzejszą i się nie ugnęAle postawił warunek, że chce konkretną rasę, o taką West Highland White Terrier – Wikipedia, wolna encyklopedia ale nie możemy znaleźć takiego szczeniaka w okolicy i jeszcze za rozsądne pieniądza. Nasz poprzedni pies był "z odzysku" i miał dosyć trudny charakterek, więc teraz chcielibyśmy spróbować ze szczeniakiem.
Westy wyglądają słodko ale nie wiem, czy to jest rasa dla małego dziecka.Poczytajcie troszkę o nich. Potrafią na złość podgryzać)
JEJKU! Stresuję się...