dagmar
Fanka BB :)
Będzie dobrze Dagmar. A masz moźe coś co Ci złagodzi to twardnienie brzbucha?
mam ale nie pomaga.
a ty jak tam?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrze Dagmar. A masz moźe coś co Ci złagodzi to twardnienie brzbucha?
Dagmar Ty nas tutaj nie strasz! odpoczywaj!
Marcia powiem Ci tak szczerze, że to co napisałaś, że u Ciebie podobnie to trochę mnie uspokoiło, że faktycznie taki czas-etap rozwoju, przynajmniej jest nadzieja, że minie
Mały mnie tak kopie w brzuchu, że ja nie wiem jak on będzie dawać do wiwatu na koniec ciazy :O
A u mnie Dagmar to chyba dobrze, Kubus kopie wlasnie teraz i ma juz swoje pory aktywnosci.
Mam nadzieje ze skurcze nie pojawia sie za czesto i szyjka nie bedzie sie juz skracala. Na szczescie juz od 2 dni nie mam za czesto tych skurczy. Tak rozkladam leki zeby zawsze ta krew byla rozrzedzona i zebym nie miala tych skurczy.
Czekam teraz tylko na to co powie lekarz 6 stycznia
Poza tym człowiek siedzi i myśli i dni się tak strasxnie dłużą. Człowiek robi się słaby i obolały
zaraz sobie wymyśla czarna scenariusze i to wcale nie jest dobre.
Oj biedne jestescie dziewczynki. Wiem ze bezczynnosc jest okropna. Sama nie potrafie usiedziec na tylku. Poniewaz ostatnio mi lepiej od dwoch dni kolacze mi sie po glowie mysl czy by nie wrocic do pracy i nie pojsc na ten staz. Tylko musialabym wczesniej z moja gin pogadac czy mi pozwoli zebym miala czas cos zalatwic. No ale to jeszcze z tydzien pomysle.
No ale wy to lezcie i nie ruszajcie sie. Dagmar, wiem ze Ty masz trudniej przy dzieciakach no ale jednak trzeba sie poswiecic dla corci, bo teraz ona najbardziej potrzebuje Twojego poswiecenia.
No właśnie ta całkowita bezczynność jest okropna. Niestety nie da się wielu rzeczy robić na leżąco a ileż można czytać książkę lub oglądać tvPoza tym człowiek siedzi i myśli i dni się tak strasxnie dłużą. Człowiek robi się słaby i obolały
zaraz sobie wymyśla czarna scenariusze i to wcale nie jest dobre.
No ale skoro tak jedt lepiej dla Dzieciaczków to trudno damy radę prawda Dagmar) Czekamy Dagmar, czekamy i liczymy kolejne tygodnie. Oby jak najdłużej i obyśmy w Nowym Roku dostały najlepsze wiadomości
![]()
ojejku dziewczynki, jak ja Was tak czytam, to wspolczuje tych przezyc, ale napisze to co kazda- lezcie i nie przemeczajcie sie, bedzie dobrze!
Ja dziewczyny mam od Swiat taki mega apetyt, ze az siebie nie poznaje, nawet dzisiejszy bol zoladka nie powstrzymal mnie od jedzenia. Teraz np jem dwie kanapki z dzemem truskawkowym i dwa tosty...
ja nie wiem jak mi ta glukoza wyjdzie, bo ze slodkim przesadzam!
Pisalam Wam, ze ide dzis z mama do sklepu, ktory sie wyprzedaje, bo go przenosza i kupilam 8 naprawde slicznych ubranek za 50 zl!!! nawet spodenki ala jeans, no piekne!