TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Dziękuje. U mnie to podchodzi pod zapalenie dziąseł chyba....a młody już biega jak szalony tyle, że widać, że osłabiony trochę i temp mu troche skacze, ale z tym już damy sobie rade

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dagmar Ty to musisz przysiąść nie na chwilę tylko już na dobre, do końca ciąży!!!! Czyli mam nadzieję że jeszcze co najmniej kilka tygodni!!!! Wiec przyzwyczaj się do tej myśli. Dzieci z głodu nie umrą, mąż na pewno pomoże. No a jak się dzisiaj czujesz?
Kroczek super, że u Ciebie lepiej ze skurczami. Taki ból po kaszlu czy kichaniu niestety może się zdarzyć. Mnie też się tak parę razy zdarzyło. Najważniejsze że szybko przechodzi.
Kurcze ja znowu jakaś nie do życia jestem. Wczoraj położyłam się wcześniej niż przez ostatnie dwa dni i pospałam do 7.30 a i tak jestem nieprzytomna. Właśnie kawkę wypiłam, może mi się trochę poprawi. Ale coś czuje że to wpływ problemów rodzinnych, że taka do niczego jestem. Psychika daje o sobie znać. Ehhh jakiś ciężki ten koniec roku. Mam nadzieję że początek nowego roku będzie zdecydowanie lepszy i ogólnie cały rok.
Witam :-)
Ja tyko na chwilę. Wczoraj mieliśmy gości, a dzisiaj jeszcze czeka mnie nalot dzieciaków ;-) Oczywiście musiałam 2 torty zrobić, jeden duży dla rodzinki a na dzisiaj to już mały dla koleżanek córci - w kształcie serduszka, bo tak sobie zażyczyła.
Przyznam, że jestem dość zmęczona i nie mam za bardzo kiedy odpocząć. Ale jeszcze troszkę i odetchnę ;-)
Trzymajcie się cieplutko.
Witam.
Dagmar co tam u Ciebie kobietko?? Trzymam za Was kciuki nieustannie!!!!! Daj znać co u Ciebie.
A u mnie lipa, że szok. Młody ledwo co wyszedł z kataru i kaszlu, a dziś temperatura i wymioty-no jelitówka jak nic. teraz już lepiej ale ja zasypiam na stojąco.....nie dość, że walczyliśmy z wymiotami to znów wróciła mi bezsenność.....
A i wiecie co strasznie krwawią mi dziąsła-może któraś też tak ma????
Ja dzisiaj chyba lepiej, chyba bo ciśnie w dół dalej :/
skurczy nie ma a to mnie cieszy.
Laseczki sąsiadka zabrała swoją wnuczkę i moje dzieci- wszystkie :O do centrum ruchomą szopkę pooglądać i na gorącą czekoladę.
Mam nadzieję, że przeżyje![]()