• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar- zaraz zaraz ale jak to "jakbym nie wyszła do domu" coś mi umknęło ty jesteś w szpitalu??? zy ja cos niekontaktuje.

Agunia- nam tez się marzy wieś, przez 7 lat mieszkałam na Szkockiej wsi i wtedy myślałam tylko o mieście jednak wystarczył mi miesiac w mieście po powrocie do Polski i już wiem ze jednak wieś to jest to i do tego bedziemy w zyciu dążyć.

Madziolina- ja miałam 75 g glukozy rozpuszzczone w kubeczku takim plastikowym więc to pewnie nawet 250 ml. nie jest. Powodzenia.

Magda- fajnie że masz już miejsce na dzidziusiowe ubranka, ja też pewnie w przyszłym tygodniu męża zmobilizuję do działania.

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie:):)

Ja jak zwykle późno się ze wszystkim budzę jestem w 25 tc... albo po prostu do tej pory nie czułam, że potrzebuję towarzystwa kobitek, które współodczuwają mój stan :) Mimo faktu, że jestem powiedzmy starą krową to pierwsze forum, na które kiedykolwiek się zalogowałam, więc nie mam pojęcia jak ustawić między innymi stopkę i mam nadzieję, że otrzymam od Was Kochane i tak błahe podpowiedzi :-) a tak poza tym mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona i będą mogła razem z Wami cieszyć się tym pięknym stanem :)

Ja jak zwykle późno się ze wszystkim budzę jestem w 25 tc... albo po prostu do tej pory nie czułam, że potrzebuję towarzystwa kobitek, które współodczuwają mój stan :) Mimo faktu, że jestem powiedzmy starą krową to pierwsze forum, na które kiedykolwiek się zalogowałam, więc nie mam pojęcia jak ustawić między innymi stopkę i mam nadzieję, że otrzymam od Was Kochane i tak błahe podpowiedzi :-) a tak poza tym mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona i będą mogła razem z Wami cieszyć się tym pięknym stanem :)

Nie przejmuj sie Agmaa, ja też po raz pierwszy zalogowałam się na jakim kolwiek forum i narazie raczkuje;-) i chyba dobrze zrobiłam bo można sie wygadać,doradzić,wymienić doświadczeniami itp. Fajnie ze dołączyłaś jest na coraz więcej:-) I gdzie ten niż demograficzny;-):-D

Dzisiaj właśnie coś mnie tknęło i tu zajrzałam.. Ogólnie jest tyle stron poświęconych przyszłym mamusiom, że ciężko się zdecydować gdzie się zarejestrować :) Ale tu i tak chodzi tylko o to bym czuła, że ktoś na prawdę mnie rozumie i rozwieje te większe i mniejsze wątpliwości :):) Dlatego dałam sobie szansę tutaj.... Zresztą wydaje mi się, że wszystkie moje koleżanki mają już dosyć wysłuchiwania moich opowiastek o tym jak się czuje i jak Maluszek się wierci itd.. :-)

Ja już trochę pospałam, komoda dla Kubusia kupiona, kran też teraz mąż montuje a ja Was nadrabiam :-)...

Mam już wyniki badań i wszystko jest ok :-). Glukozę na czczo miałam 80,2 a po 2 godzinach 91,8 :tak: dodam, że wcale wczoraj nie myślałam o tym co i ile jem i jeszcze po 22:00 jadłam kisielek, mandarynki i jakieś słodycze chyba tak więc szczęście że cukrzyca mi nie grozi uff ;-)... Krew, mocz i toksoplazmoza też ok więc bardzo się cieszę i teraz spokojnie mogę czekać do czwartkowej wizyty:-).

Marcia trzymam kciuki za kredyt napewno Wam go przyznają, też posiadam ową przyjemność na 30 lat:rofl2:

Co do krocza to łączę się z Wami w bólu:cool:
L-oka bardzo współczuję Ci tej cukrzycy i tej diety, to straszne że nie można jeść tego na co ma się ochotę i to jeszcze w ciąży, ale czego nie zrobimy dla naszych maleństw... Mam ogromną nadzieję, że to typowa ciążowa cukrzyca i potem szybko Ci zniknie i będziesz mogła funkcjonować normalnie :tak:...

Kurcze i już nie pamiętam co miałam pisać:sorry::eek: znowu chce mi się spać nie wiem czy to przez pogodę czy jednak przez tą dzisiejszą glukozę...:confused2:

A i zamówiłam mleczka do prania :-) znalazłam na allegro 3L LOVELLA jeden do białego a drugi do kolorów mam nadzieję, że dobrze wybrałam i zacznie się teraz wielkie pranie:-D:szok:

zazdroszczę- ja też chciałam 56 wyjąć i posegregować ale teraz lipa :/
Lovella to faworyt mojego małża :D zdecydowany :)

Dagmar- zaraz zaraz ale jak to "jakbym nie wyszła do domu" coś mi umknęło ty jesteś w szpitalu??? zy ja cos niekontaktuje.

Agunia- nam tez się marzy wieś, przez 7 lat mieszkałam na Szkockiej wsi i wtedy myślałam tylko o mieście jednak wystarczył mi miesiac w mieście po powrocie do Polski i już wiem ze jednak wieś to jest to i do tego bedziemy w zyciu dążyć.

Madziolina- ja miałam 75 g glukozy rozpuszzczone w kubeczku takim plastikowym więc to pewnie nawet 250 ml. nie jest. Powodzenia.

Magda- fajnie że masz już miejsce na dzidziusiowe ubranka, ja też pewnie w przyszłym tygodniu męża zmobilizuję do działania.

idę na 8mą rano na oddział kurcze muszę zacząć coś kupować, bo czasu mało :(

witaj stara krowo ;)

A używałaś może odplamiacza lovelii? po poscie magda 8805 też zaczelam orientowac sie na allegro i wyskoczył mi odplamiacz-co ktoś wie na temat??

to jest nowość ale podobno suuuper :)

ja się spakowałam i rano jadę- coś wam tam napiszę więc będziemy w kontakcie.
Buźki i trzymać mi się w 2 pakach i bez rozwarć- wszystkie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry