Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisał Adela618![]()
![]()
A używałaś może odplamiacza lovelii? po poscie magda 8805 też zaczelam orientowac sie na allegro i wyskoczył mi odplamiacz-co ktoś wie na temat??
Ja myślę, że na początek chyba nie ma co inwestować w odplamiacz bo maleństwa nic poza mlekiem nie jedzą więc te plamy raczej się spiorą normalnie, jak się zacznie czas marchewkowy i nie da rady sam płyn to wtedy pomyślę ;-)
w szkole rodzenia dziewczyny tez mowia ze strasznie sie czuje, polozna mowi ze aura nie sprzyja ciezarnym i lepszy by byl snieg) ja do 2 w nocy spac nie mogalm masakra jakas, ale w dzien sie dobrze czuje
dziewczyny powiedzcie jezeli mam termin na 23.04 to kiedy wyprac i wyprasowac ubranka ?
![]()
w szkole rodzenia dziewczyny tez mowia ze strasznie sie czuje, polozna mowi ze aura nie sprzyja ciezarnym i lepszy by byl snieg) ja do 2 w nocy spac nie mogalm masakra jakas, ale w dzien sie dobrze czuje
dziewczyny powiedzcie jezeli mam termin na 23.04 to kiedy wyprac i wyprasowac ubranka ?
![]()
Oj, jak dobrze, że już załatwiłam te wszystkie ciuszki! Leżą przygotowane na przyjście córy od 2 tygodni. Nie bardzo sobie wyobrażam, żebym teraz miała się w to bawić, jak postoję dłużej niż 5 minut to już mam dość... W ogóle wczoraj wieczorem złapały mnie skurcze, bałam się, że skończy się na szpitalu. I miałam też wrażenie, jakby dzidzia się pchała do kanału rodnego. Na szczęście łyknęłam słuszną dawkę magnezu i się polepszyło.
A poza tym przeziębiłam sięTeraz nie dość, że mam problem z zasypianiem przez kopniaczki, to jeszcze katar mi przeszkadza. Zatem zasnęłam po północy i nie śpię od 5. A dziś na uczelnię i do szkoły rodzenia, wieczorem będę wyglądać jak zombiak.