Viltutti przybijam piąteczkę! My też prawie wszystko mamy

oprócz kosmetyków i kilku drobiazgów jak termometr, pieluchy tetrowe czy wanienka. No ale ja tez prawdopodobnie cesarka 2 tygodnie przed terminem czyli pod koniec marca. Poza tym ja wolę mieć wszystko wcześniej taki już ze mnie człowiek :-). Większość rzeczy jeszcze zapakowana, niepoprana, łóżeczko w piwnicy. Ogarnę to niebawem. Bo jeszcze impreza urodzinowa się szykuje po drodze i nie chce mieć wszystkiego rozłożonego.
AguniaGR mogę Ci spisać listę jaką ja znalazłam gdzieś (troszkę później ) - ze swojej strony polecam allegro. Kupiłam dosłownie kilka nowych ubranek + paczkę z allegro w miarę neutralną i mam prawie wszystko. jakiś śpioszków mi może brakuje tylko. Ty masz łatwiej bo znasz płeć a ja musiałam celować co by nie było za bardzo różowo czy niebiesko. Ciuszki trafiłam na szczęście w super stanie.
No i chyba nie ma co przesadzać z ilością (te co już mają dzieci niech mnie poprawia jeśli błądzę) bo pewnie sporo się dostanie jak już dzieciaczki na świat przyjdą. Ja wiem, że moja mama będzie szaleć

już teraz nam sporo rzeczy kupiła/zasponsorowała...
Odbiegając od ubranek - ja od soboty prawie ciurkiem w domku siedzę. Piesek po operacji i trzeba pilnować co by ze szwami nie kombinował

Śmiga w koszulce męża i wygląda prześmiesznie
wczoraj wyszłam na chwilę do sklepu i po powrocie zastałam kombinatorkę poodwiązywaną i liżącą brzuchol. Także nie można jej spuszczać z oka

Smutna wieść taka, ze operacja bez sensu - bo nic nie wycięto
Weterynarz pociesza, że zmiany małe i być może wolno się będą rozwijać i jeszcze trochę z nami psina będzie. Zobaczymy.
Trochę smutno zatem bo pies kocha dzieci i świetnie sobie z nimi radzi - na sylwestra byli znajomi z dwulatkiem. Dziecko i pies świetnie się dogadali, mały się przytulał, leżał i turlał razem z psem. A my mieliśmy trochę spokoju

I żałuję, że być może nasze dziecko nie będzie miało takiej okazji. No ale na razie nie smęcę bo psica czuje się coraz lepiej no i kombinuje jak może

buziaczki dla was! postaram sie teraz częściej odzywać...