Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

... Odezwę się potem, dobranoc ;-)!Hej dziewczynki!!
Ja co do porodu to mi wszystko jedno bo to dla mnie wielka niewiadoma i muszę to przeżyć.
L-oka mam pytanie do ciebie bo pisałaś ,że jesteś na diecie cukrzycowej od jakiego czasu stosujesz się do niej i po jakim czasie schudłaś i co mniej więcej jesz?Ja też mam dietę 1800 cal z góry dziękuję za odp.
kroczek trzymam kciuki
No włąśnie powiedzcie mi jaki miałyście poziom cukru?? Ja na czczo 97,6 a po 2 godz 138....i zaczynam się martwic....wizyta w środę i zastanawiam się, czy nie iść jutro zrobić sobie samej glukozy na czczo....bo wczoraj znajoma(też ciężarna) powiedziała mi, że jej lekarz nie kazał po świętach robić glukozy bo na pewno wyjdzie za wysoka po cało tygodniowym jedzeniu słodkości....
Witam wszystkie mamy rodzące w kwietniumam tu jakiś czas konto ale dopiero teraz mam jakoś czas aby poczytać i się przedstawić
mam na imię Aga 22 lata (w lipcu 23
i spodziewam się z moim TZ synka, data porodu wyznaczona na 23.04.2014.
Wysłane z mojego iPod touch przez Forum BabyBoom