• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

urocze ale sztuczne,nikt się nie bije, nie kłóci i nie płacze i wszyscy grzeczni ;) :D
A ja uważam ze życie każdej znas tak wyglada. Zauważ ze to są 2minuty z życia 3kobiet. Da się wykroić po 50 błogich sekund z całej doby ;-)
zawsze mówię, że moje życie tez wyglada jak z reklamy, bo naprawdę przez 30 sekund w ciagu dnia jest urocze i czysto ;-) Prawdę mówiąc to i więcej tych reklam się da wykroić w całym dniu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamy rodzące w kwietniu :) mam tu jakiś czas konto ale dopiero teraz mam jakoś czas aby poczytać i się przedstawić ;) mam na imię Aga 22 lata (w lipcu 23 ;) i spodziewam się z moim TZ synka, data porodu wyznaczona na 23.04.2014. :)

Wysłane z mojego iPod touch przez Forum BabyBoom

O glukoza, mnie czeka badanie w czwartek i sie go troche obawiam, poczytam troche fachowej literatury to sie uspokoje moze :) przeraza mnie to ze bede sama i jak zemdleje to bede zdana na obcych

O glukoza, mnie czeka badanie w czwartek i sie go troche obawiam, poczytam troche fachowej literatury to sie uspokoje moze :) przeraza mnie to ze bede sama i jak zemdleje to bede zdana na obcych
Hej Tatiana!
ja już miałam w swoim życiu 5 takich testów i owszem przyjemne nie jest, ale bez przesady. Da się przeżyć. W piątek czeka mnie znowu takie badanie. Nie martw się, damy radę!

Ja wlasnie jestem po pobraniu na czczo i czekam na drugie pobranie po wypiciu tej ambrozji ;) Owszem, troche sie czuje jak na haju ale poza tym, nie taki diabel straszny... :) Pielegniarka polecila rozpuszczenie glukozy w lekko cieplej wodzie, po dodaniu cytryny smakowalo jak ciepla, troche przeslodzona lemoniada, ale wypilam nawet bez szczegolnego cierpienia ;)

A ja uważam ze życie każdej znas tak wyglada. Zauważ ze to są 2minuty z życia 3kobiet. Da się wykroić po 50 błogich sekund z całej doby ;-)
zawsze mówię, że moje życie tez wyglada jak z reklamy, bo naprawdę przez 30 sekund w ciagu dnia jest urocze i czysto ;-) Prawdę mówiąc to i więcej tych reklam się da wykroić w całym dniu

no pewnie parę godzin by wykroił :D

Witam wszystkie mamy rodzące w kwietniu :) mam tu jakiś czas konto ale dopiero teraz mam jakoś czas aby poczytać i się przedstawić ;) mam na imię Aga 22 lata (w lipcu 23 ;) i spodziewam się z moim TZ synka, data porodu wyznaczona na 23.04.2014. :)

Wysłane z mojego iPod touch przez Forum BabyBoom

witamy

Hej Tatiana!
ja już miałam w swoim życiu 5 takich testów i owszem przyjemne nie jest, ale bez przesady. Da się przeżyć. W piątek czeka mnie znowu takie badanie. Nie martw się, damy radę!

Ja mam 4 za sobą i będzie tego szczęścia. :D

Jaka fajowa naklejka! Też bym coś podobnego kupiła, gdyby nie to, że.... nie ma u nas pokoju dziecięcego,chlip:(

Ja też dla małej nie mam i toczę wojnę o komodę- ja bym chciała taką dziecięcą a małż nieee bo pasującą do naszych mebli :/

Ja wlasnie jestem po pobraniu na czczo i czekam na drugie pobranie po wypiciu tej ambrozji ;) Owszem, troche sie czuje jak na haju ale poza tym, nie taki diabel straszny... :) Pielegniarka polecila rozpuszczenie glukozy w lekko cieplej wodzie, po dodaniu cytryny smakowalo jak ciepla, troche przeslodzona lemoniada, ale wypilam nawet bez szczegolnego cierpienia ;)

trzymam kciuki. Swoją drogą... lemoniada???

Ja na 15 do gina ale pewnie napiszę do was wieczorem bo jeszcze do szefowej muszę z l4 jechać tramwajką a to potrwa :(

Witam foremeczki:-D

Mam dziś taki dobry humor że nawet to małe rozwarcie mi nie straszne:))

Marciu wszystko będzie dobrze i mam nadzieję że skurcze miną.

Evelinka piękne te naklejki:)). Ja też nie mam póki co pokoiku dla Małego ale może w jego kąciku coś nakleję:))

Jouluatto dzielna dziewczyno wytrzymasz do końca:)) Trzymam za Was dziewczyny kciuki.

Dagmar, Jouluatto oczywiście czekamy na wieści z wizyt.

Witam nową forumowiczkę i pocieszę Cię ja też w czwartek będę miała glukozę robioną:))
Jotemeczko ja niestety nie mogę odpalić filmu:( może to wina mojego tableta.

Wczoraj 6 razy starałam się wstawić zdjęcie Kubusia ale ten cholerny tablet mnie wyrzucał z aplikacji za każdym razem może dziś mi się uda.

Ostatnia edycja:
Witam i ja.
Trzymam kciukaski za wizyty i czekam na wieści.

Ja dziś tak dla samej siebie pojechałam i zrobiłam glukoza na czczo...wiem wiem nadgorliwość:-D

wiecie wczoraj wieczorem tak jakoś dziwnie bolał mnie brzuch, tzn lewa dolna strona....nawet w tyłku ten dziwny ból czułam..ciekawe co to mogło być...może junior się tak ułożył i na coś uciskał bo wiercił się cały wieczór..... no nic jutro wizyta więc dowiem się czegoś więcej;-)

reklama
Powodzenie na wizytach i badaniach. I nie dajcie się skurczom i rozwarciom.

Naklejka faktycznie jest śliczna. Też się nad czymś podobnym zastanawiałam, ale w sumie nie po to mam artystę w domu żeby naklejki na ścianach przyklejać. Muszę więc pogonić męża żeby coś na ścianie namalował :tak:

A tak swoją drogą dziewczyny to moja ginekolog jeszcze słowem nie wspomniała, że mam zrobić sobie glukozę. W czwartek mam wizytę i może wtedy coś powie, bo przecież zaraz mi się czas skończy. A po tym co pisałyście obowiązkowo pojadę na badania z mężem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry