Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ermilka, super że wszystko w porządku!
Adela, co to jest herbatka na laktację?
Tak jak pisałam, wybraliśmy się na zakupy, jak powiedziałam mężowi ile wydałam to aż usiadł z wrażeniaNo ale są wyprzedaże,nooo....[/QUOT
Właśnie mam zamiar jutro wybrać sie na zakupy małe..a może trafi sie jakas okazja:-) A co do herbatek to takie ziółka albo do zaparzenia albo istant mają na celu pobudzenia lub wzmożenia produkcji mleka..ja niestety mam odwieczny problem na poczatku i zawsze je mam w menu![]()
Dziewczyny mam pytanie stosujecie może jakieś kremy na rozstępy ? Zastanawiam sie czy ich nie wprowadzić ?
Przy kolejnej kupiłam poprostu oliwke bambino efekt zero roztępów:-)teraz tez tylko używam oliwki. Ale to może być zupełnie indywidualna sprawa...Na nie które kobietki działaja te kremy. z tego co wiem chwala sobie krem z Rossmana.