Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dagmar,w Katowicach jest ul. Misjonarzy Oblatów, jak skręcisz przy Spodku na Siemianowice Śląskie to pierwsza w lewo na światłach
Witajcie dziewczyny !
Witam się tak późno bo w sumie dopiero dochodzę do siebie po nocy, była straszna ! Całą noc wymioty i biegunka i skurcze brzuszka aż w pewnym momencie chciałam budzić męża abyśmy pojechali do szpitala :-( wczoraj wieczorem wypiłam jednodniowy soczek o smaku pomarańczowym już podczas picia jakoś tak Mi za bardzo nie wchodził ale żeby się nie zmarnował wypiłam :-( no i chyba się podtrułam :-( całe szczęście że malutka brykała w brzuszku to wiedziałam że z nią nic się nie dzieję ale brzuszek był twardy i pojawiały się skurcze a że to 31 tc to się ostro wystraszyłam :-( ale jak zaczęły jelita jeszcze grać to już wiedziałam że to pewnie ten soczek tak narozrabiał. Więc wyczyściłam się z wszystkiego na maxa i jak o wylądowałam w łazience tak dopiero dotarłam do łóżka :-( straszna noc :-(
I jeszcze rano zadzwonił mąż że jego siostra się rozwodzi i chce się do nas wprowadzić na miesiąc :-( coś dzisiaj kiepsko się zaczął dzień oby się dobrze skończył. Postaram się Was nadrobić do wieczorka i się odezwę miłego dnia foremeczki :-)

A poważnie to tych rozwodów coraz więcej....masakra jakaś....
Odpoczywaj!
A teraz nie smaruję się specjalnie, dostałam od przyjaciółki kremik Tołpy i jak mi się przypomni to nałożę, chociażby dla pięknego zapachu - aż się mnie M. pyta czy ja brzuch perfumuję ;-)