Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja tu sobie w majciochach po domu śmigam, Kuba w piżamie a oni do mnie " a wy co jeszcze nie ubrani? która to już godzina?" 

Biorąc prysznic zaczęłam sie zastanawiać w jakiej wodzie kąpać maleństwo. W takiej "surowej" czy w przegotowanej ?
Może to głupie pytanie ale tak jakoś sie nad tym zastanawiam![]()
DJMka a o jakiej torbie myślisz? Bo ja od kilku dni oglądam na allegro i nie mogę się na nic zdecydować![]()
Dziewczyny podpowiedzcie jakie wymiary ma mieć ta torba?? Dla maluszka już mam taką mniejszą ale swoich gratów to nie mam w co spakować..
Dagmar Ty to się obiegasz po lekarzach ale zobaczysz jak urodzisz to wszystkie choróbska odejdą i będziesz zdrowa jak rybka
Agmaa ja chodzę prywatnie i na każdej wizycie mam robione usg ale przez brzuszek a dopochwowego nie miałam ani razu..
Rano jak Wam pisałam że idę włosy ogarnąć to w tym momencie zadzwonił domofon i zostałam nawiedzona przez teściówja tu sobie w majciochach po domu śmigam, Kuba w piżamie a oni do mnie " a wy co jeszcze nie ubrani? która to już godzina?"
- chyba u siebie jestem to sobie mogę i cały dzień tak chodzić, mówię że idę pod prysznic bo nie długo z małym wychodzimy a oni "to idź się kąp my poczekamy" Ale na co do jasnej ciasnej??? I czekałam aż sobie pójdą! Oni siedzieli i się patrzyli próbowali rozmawiać "o dupie marynie.." a ja wzięłam się za sprzątanie kuchni żeby pokazać im że nie mam czasu! Nerw mi puścił jak cholercia..
Wizyta z Kubą u dentystki to sama przyjemność :-) bez jęczenia i płaczu, dwie kolorowe pląbki założone. W jednej chwili zaczął tylko głowę zabierać i pani dr rękę odsuwać i ona się pyta czy go bardzo boli?? a on że nie tylko ona mu ręką bajkę zasłania![]()
A takie coś mogłoby być? Czy za mała?
TORBY PODRÓŻNE NA KÓŁKACH Z WYSUWANĄ RĄCZKĄ WZORY! (3943054013) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.