Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzis ja dla odmiany zaliczyłam izbe i miałam podejrzenia ze rodze ;/
Otoz poszlam sobie do wc, leci...leci... a ja nie czuje żeby to z pęcherza leciało. Skonczylo, odwracam się a w kibelku bialo (sry za opisy szczegolowe). Żeby było lepiej za jakas chwile poszlam i się normalnie wysikalam. Dzwonie do gina i kazal jechać sprawdzić czy to nie wody. Dobrze ze mam już torbe spakowana, tak na marginesie.
Na izbie ktg, wyszedł mi tylko jeden skurcz sporawy, którego i dziwo nie poczułamZbadali mnie i dopochwowo i usg i zawyrokowali ze odplywania wod nie stwierdzają. Uff. Wrocilam do domu i od tego stresu i lazenia wszystko mnie boli
A jutro znowu wycieczka do diabetologa. Czuje ze jak tak dalej pojdzie nogi mi od miednicy odpadną, nawet na wyrze ciężko się obrocic.
Mysle jednak, ze coraz czesciej bedziemy na forum swiadkiem takich akcji. Jakby nie bylo kwiecien sie zbliza wielkimi krokami
no jak możesz? Oni ze mną? a ja z nimi to mam lekko?
Ja też chcę piękną pogodę, wózeczek, zdrową Lusię i spacerek
czy wy też macie jakiś rzut na nabiał? Normalnie mi się ręce trzęsą jak widzę mleko, camembert albo jogurty.
Wszystko białe :O
ooooo serka capri bym zjadła![]()

To takie bóle jak na okres oznaczają skurcze? O kurde, to mnie tak boli od soboty i przechodzi dopiero jak wezmę no-spę.
Ancona, no wstawił mi 2, ale nie spodziewałam się po nim niczego innego, studia na tej uczelni=brak specjalnego traktowania wobec kogokolwiek. Wręcz przeciwnie, udupiają kogo popadnie. Zaczynało nas na 1 roku 210 osób, teraz jest 80 albo 90. Wielu zrezygnowało samych po pierwszej sesjiAle za tydzień spróbuję zaliczyć te ćwiczenia,o ile przyjdę wyspana- bo o to się rozchodzi- to wtedy mam jeszcze 2 terminy egzaminu. Teściowa jak studiowała na Uniwersytecie Ekonomicznym i była w ciąży z M, to dostawała ocenę za samo stawienie się na egzamin... No ale my to nie jakiś tam UEK
![]()
Uff nadrobilam!! A przy waszej produkcji nie jest latwo.
Zovita wspolczuje stresow!!!!!! Nawet sobie nie wyobrazam co musialas przejsc. Ale najwazniejsze ze to byl falszywy alarm.
Dagmar no ciezka z Ciebie pacjentka. Ale jutro prosze byc grzeczna w pulmonologa!!!!
Patuska najwazniejsze ze powoli idziesz do przodu z zaliczeniami. Masz racje nie ma sie co denerwowac. Wszystko pozaliczasz po kolei.
Ja mam dzisiaj kolejny dzien pod znakiem skurczy. Zaczyna mnie to stresowac. Szczegolnie ze dzisiaj to prawie 2 godziny brzuch mnie bolal jak na okres. Cale podbrzusze bolalo tak charakterystycznie okresowo, a jeszcze musielismy wtedy jechac do tego doradcy. Cala w stresie jechalam czy od niego nie pojade na izbe, ale wzielam znowu dodatkowa dawke spasmoliny i magnezu i jakos przeszlo. Skurcze nadal mam, nawet jak leze ale juz nie boli. No chyba ze sie rusze albo posiedze troche to wtedy bardziej te skurcze odczuwam. W dodatku mlody sie dzisiaj tak rozpycha ze zaczyna mi na szyjke uciskac. Kurde chyba zwariuje ze stresu do przyszlego tygodnia do wizyty.

Agunia dagmar.ma racje sam bol jak na okres mnie oznacza skurczow, samo twardnienie tez nie zawsze jest grozne. Ale jak wystepuja razem to juz niefajnie. A u mnie dzisiaj tak jest skurcz = twardnienie brzucha + bol podbrzusza. Bol oczywiscie nie jakis mocny, na pewno nie porodowy!! Bo juz by mnie w domu nie bylo gdyby mocno bolalo. No ale przyjemne to nie jest i inne niz moje dotychczasowe bezbolesne skurcze. Martwie sie tylko o szyjke.
Dagmar alez ja leze.... ile tylko moge :-) a ze w miedzyczasie moje dziecie zrzuca mnie z kanapy bo on chce zeby mama grala z nim w gol (czytaj w pilke) a rzucanie pilka z kanapy nie wchodzi w gre bo on sobie wymyslil ze bedzie rzucal a mama ma podawac i w odwrotna strone nie da sie przekonac - no to ciezko z tym lezeniem. Jeszcze musze go ganiac po calym domu jak chce pieluche zmienic itp. Dobra ide spac. A jutro wstawie chyba pierwsze pranie maluszkowe.

Podziwiam kobieto Cie bardzo jak wszystko ogarniasz

Leż jak kazali i ćwicz przymykanie oka na niedociągnięcia