Z
Zovita
Gość
Pytanko do dziewczyn które biora heparynę. Caly czas robicie zastrzyki w brzuch, czy już zmienilyscie miejsce? Boje się czasem ze zrobie ała młodemu
powoli nie mam już za co chwytac :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Kobitki,z tym świadkiem chrztu nie jest za łatwo, też tak próbowałam przeforsować kandydata, mi powiedzieli że stosuje się to w przypadku innych wyznań a nie związków niesakramentalnych. Niestety ja już miałam okazję interwencji w kurii i wiem jak proboszczowie działają, nam odmówili chrztu Majki bo mąż jest po rozwodzie i traktują nas jako rodzinę drugiej kategorii![]()
Widziałyście to??? Boli mnie od samego patrzenia a ta mama wydaje się być bardzo zrelaksowana.:-)A ja mam pytanie do tych z Was co są na własnej działalności gospodarczej. Jaki dokument do szpitala w dniu porodu trzeba zabrać, aby uwierzyli że się odprowadza składki? Legitymacji ubezpieczeniowej nie mam.
Zgadłam?
Smog.pl - Taniec dziecka - taniec przed porodem
Widziałyście to??? Boli mnie od samego patrzenia a ta mama wydaje się być bardzo zrelaksowana.:-)
wściekła jestem bo 6 dni temu była u gina na wizycie właśnie z powodu plamień i jakoś on polipów nie umiał dojrzeć. oczywiście jak by poszła do niego prywatnie to pewnie lepiej by się przyglądał. Brak słów .