Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
łeeeee nie mogę pączka
Laski był mój małż u małej i dowiedziałam się, że:
-ma ładne paznokcie i długie palce. Po tacie.
-macha rękami, bo chce grzechotkę :O
-wkłada rękę do buzi, bo jej zęby rosną i ją biedną swędzi :O :O
Chyba mamy inne pojęcie o noworodkach
łeeeee nie mogę pączka
Laski był mój małż u małej i dowiedziałam się, że:
-ma ładne paznokcie i długie palce. Po tacie.
-macha rękami, bo chce grzechotkę :O
-wkłada rękę do buzi, bo jej zęby rosną i ją biedną swędzi :O :O
Chyba mamy inne pojęcie o noworodkach
no i gdzieś w pewnym momencie pomyślałam, że chyba mnie posrało nieco przy intensywnie...
Pozytywnym aspektem jest też wizyta służbowa mojego męża w hurtowni zabawek 
Viltutti ja ostatnio miałam chęć sąsiadów za ścianą wiatrówką poczęstować, ale mąż ja do piwnicy wyniósł. Na ich szczęście![]()
Zdycham...
Obudziłam się dzisiaj z depresją. Chce mi się spać i płakać, tak najlepiej jednocześnie. Mam ciśnienie 96/58 więc umieram przy tak niskim :-/ kryzys mam nie wiem po co i dlaczego.
A do tego młody tak mi jeździ dziwnie nisko po brzuchu, poniżej pępka, że zbiera mnie na rzyga.
dzień kupa.
Miałam taki dzień wczoraj niestety ale jakoś dałam radęmoże dlatego,że robiłam wczoraj z mamą rogaliki na dzisiaj :-)
Ja za to nie mogę spać... mamy z mężem jak dla mnie za małe łóżko...i ciężko mi się przewracać na boki i zawsze jak wstaje mam ten sam problem, a mianowicie strasznie boli mnie brzuch... Już nie wiem jak się układać i jak spać żeby było znośnie bo wygodnie to już raczej nie będzie co???

I rano zrobiłam fotki, wrzucę na odpowiedni wątek, wczoraj wieczorem tradycyjnie zaległam w łóżku bo na nic siły już nie miałam. A teraz zamiast pracować was doczytuje bo mi się niechceeeeeee nic robić;-)