mika414
Fanka BB :)
Witam witam wieczorowo
Zmęczona jestem, padam na pysk :/, pogoda taka sobie, humor hmmmmm nie mogę narzekać i nie będę przynajmniej dzisiaj
DAGMAR uszy do góry, cyc do przodu, uśmiech na twarz i do Lusiaczka inaczej nie mozesz podchodzić !! Będzie dobrze i tak jak dziewczyny pisały daj Jej troszku czasu !!
Zmęczona jestem, padam na pysk :/, pogoda taka sobie, humor hmmmmm nie mogę narzekać i nie będę przynajmniej dzisiaj
DAGMAR uszy do góry, cyc do przodu, uśmiech na twarz i do Lusiaczka inaczej nie mozesz podchodzić !! Będzie dobrze i tak jak dziewczyny pisały daj Jej troszku czasu !!

Mały od kilku dni rozpycha się jak szalony, ale dziś przechodzi sam siebie!!! Do tego co chwila twardnieje mi brzuch i mały jakoś się przemieścił i mnie wali baardzo blisko krocza. Kilka razy aż krzyknęłam z bólu bo mam uczucie jak by mnie tam ktoś od środka na dole porządnie złapał, albo jak bym się na jakiś pal nadziała
... Nie mam pojęcia co to jest czy szyjka czy co... Na razie nic nie robię, czekam i obserwuję, ale mam nadzieję że mój Kubuś nie szykuje się do wyjścia