Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję że po narodzinach bedzie tez taki grzeczny jak w brzuszku

Z tym, że mi to nie przeszkadza i cieszę się jak tak wariuje bo chociaż wiem, że tam jest :-) A mąż i rodzinka mają frajdę jak mogą mu się przyglądać i zawsze komentują "aleee wali" 

Kroczku, mój synio podobnie jak Twój Kubuś to leniuszek i nie mogę narzekać na intensywność doznań przez niego serwowanych. Teraz to już całkiem ograniczył się do sporadycznych serii rozpychania. Trochę mnie to martwi, bo często się martwię czy wszystko u niego ok, ale z drugiej strony tłumaczę sobie, że skoro jest spokojny to mu tam dobrze. Bo mnie lekarz nastraszył i położna, że jak mały mocno fika to że np. przydusił sobie pępowinę albo coś podobnego![]()
.Bardzo boli mnie spojenie i w nocy przewrócić się z boku na bok naprawdę ciężko i wyję.
milenka ja zeby nie chodzic w rozpietej kurtce kupilam ogromny polar rozmiar 18-nascie(tylko w takim moj brzuch sie miesci) I teraz wygladam wzglednie