Evelinkaaa
Fanka BB :)
Dziewczynki ale naskrobałyście a Mnie nie było tylko 1,5 dnia
przepraszam ale nie poodpisuje bo zaraz wychodzę i nie zdążę :-)
Ja dostałam od szwagierki jeszcze troszkę ciuszków, więc już poprane i tylko jutro prasowanie mi zostanie :-)

no i najważniejsza informacja w niedziele się wyprowadza szwagierka bo wczoraj powiedziała
bardzo się cieszę bo chociaż jeszcze przez chwilę chcemy z mężusiem poświęcić czas tylko dal siebie :-) a od poniedziałku wchodzę do pokoiku układać w szufladach, ubrać łóżeczko itd. :-) więc cieszę się jak dzieciak :-) jak wszystko porobię to wstawię fotki gotowego pokoiku :-)
Ok dziewczynki uciekam trzymajcie się wszystkie cieplutko :-)
przepraszam ale nie poodpisuje bo zaraz wychodzę i nie zdążę :-)Ja dostałam od szwagierki jeszcze troszkę ciuszków, więc już poprane i tylko jutro prasowanie mi zostanie :-)

no i najważniejsza informacja w niedziele się wyprowadza szwagierka bo wczoraj powiedziała

bardzo się cieszę bo chociaż jeszcze przez chwilę chcemy z mężusiem poświęcić czas tylko dal siebie :-) a od poniedziałku wchodzę do pokoiku układać w szufladach, ubrać łóżeczko itd. :-) więc cieszę się jak dzieciak :-) jak wszystko porobię to wstawię fotki gotowego pokoiku :-) Ok dziewczynki uciekam trzymajcie się wszystkie cieplutko :-)

zachciało mi się na stare lata tuż przed rozwiązaniem przekwalifikowywać. W weekend zaszalałam, pomyłam okna, wysprzątałam mieszkanie, poukładałam w komodzie małego a wieczorem chodziłam jak emerytki Viltutti, nie mogłam się wyprostować. W ten będę miała trochę luzu ale dziewczynki będę musiała sama ogarnąć bo mąż robi kuchnię i do niedzieli na zleceniu. A Majka ostatnio daje popalić, gorzej niż synek, mąż stwierdził że kask jej będziemy ubierać bo tak się rozbija, jednego guza się pozbędzie to zaraz pojawia się nowy.
Do kwietnia nie wybieram się już na taki maraton. Jedyny plus taki, że mam już wszystko do szpitala i fotelik. Już naprawdę drobiazgi zostały.