Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,bo tak się wystraszył jak mu napisałam że cos sie dzieje,no i ja też bo ją na szybko pakowałam wczoraj
.A tu koszule nowe i szlafrok,staniki jeszcze nie dotarły z allegro,no i torbę też zamówiłam,będe mieć 2;-)No to przyznam, że ja dzisiaj też sama z głową walczyłam (włosy mam raczej długie) bo właśnie się boję, że sił nie będę miała jak tak całkiem nic koło siebie nie zrobię jeszcze przez miesiąc....Czuję się wykończona, bo wzięłam prysznic i zatraz potem wysuszułam włosy. Jestem tak zmęczona jakbym co najmniej ćwiczyła z godzinę. Dramat, ciekawe co będzie za 2, 3 tyg! Chyba zamiast ekipy sprzątająco- pracującej będę ekipy myjącej potrzebować!
...
Auliya pierwsze słyszę że w 35tygodniu nie można rodzić naturalnie,myślę że u AGUNI to jakiś dziwny wymóg w spitalu albo znalezli u niej jakieś wskazania do cesarki na teraz.Nie denerwuj się,generalnie szpitale jak nie ma zagrozenia to naciskają na poród siłami natury.
...
No to przyznam, że ja dzisiaj też sama z głową walczyłam (włosy mam raczej długie) bo właśnie się boję, że sił nie będę miała jak tak całkiem nic koło siebie nie zrobię jeszcze przez miesiąc.
Milenka30 no ja mam taką nadzieję ale niepokój się pojawił. Dzięki za pocieszające słowa bo naprawdę wspaniale było je przeczytać
Dagmar wiemy że nie doczytasz, Lusia najważniejsza (hmmm tylko tego też nie przeczytasz). Ważne że się odezwałaś