Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.w dzień to jeszcze można stanąć na drodze i wołać o pomoc a w nocy to nikt mnie nie usłyszy na tym zadupiu;-).Hehehehe mnie w sumie też.
Ja nie obchodzę dnia kobiet tylko urodziny![]()
Jak to mój ślubny mówi - ekonomiczna żona, jeden prezent dwie okazje !!
33 na liczniku :/
Milenka- zadzwoń na 999 i spytajMyślę, że muszą przyjechać.
Laski nie nadganiam, nie dam rady. siedzimy w centrum pediatrii :/
Dagmar, trzymajcie się dzielnie, wszystko będzie dobrze na pewno! Biedna ta Twoja Lusia, obyście już niedługo mogły pożegnać się ze szpitalami i spokojnie wrócić do domu.
Też mnie trochę to forum ostatnio straszy a ja dzisiaj zaniepokojona bo tak jak ostatnio Asia szalała, tak teraz siedzi spokojnie i nie daje się przekonać do gimnastyki, mam nadzieję, że jak chwilę poleżę (bo wcześniej dużo chodziłam i ją pewnie usyppiałam) to da znać...
Co do stroju po CC to ja też myślę, że leginsy, no chyba że będzie jakoś bardzo ciepło to może po prostu sukienkę, byłoby chyba najbardziej wygodnie.
magda, trochę mnie nastraszyłaś z tą taksówką bo u mnie to raczej jedyna opcja, którą od początku brałam pod uwagę, bo niestety mąż jeszcze nie ma prawka. No chyba, że sama się zawiozę do szpitalaale potem i tak wrócić bym nie mogła. Pewnie podzwonimy jeszcze do korporacji i sprawdzimy, żeby potem nie było niespodzianek.
Kroczku, dziekuje za wczorajsze przekazanie wiesciPorozmawiaj moze jeszcze raz z tata, dobrze by bylo zebys miala ten komfort psychiczny ze moze szybko wrocic do domu jakby co...
Wczorajsze czekanie w szpitalu mnie dobilo, myslalam ze bede sie czolgac do samochodu. Niestety ginekologicznie gin mnie zbada dopiero we wtorek, na wizycie, wczoraj zupelnie nie bylo jak.
Dagmar, zdrowka dla Lusiaczka!
Widze ze nie tylko ja z torba w bagazniku jezdze ;D Jakos bezpieczniej sie czuje
Pogoda dzis piekna, a mnie tak wszystko boli ze nawet sie nie ma jak pocieszycJak tylko chwile postoje lapia mnie mocne i bolesne skurcze wiec nawet nie mam sie jak zajac czyms co by mnie myslami od tego stanu oderwalo, chocby znienawidzonym prasowaniem...
Jesli tak by mialo byc jeszcze kilka tygodni to naprawde chcialabym rodzic juz - teraz, zaraz i natychmiastAle najlepiej by bylo gdyby jeszcze sie na troche wszystko uspokoilo...
Dziewczynki przepraszam, że Was nastraszyłam z tymi taksówkami ale pomyślałam że lepiej żebyście wiedziały jakby co. Oczywiście nie ma żadnej reguły i nie musi się to sprawdzić, może jeden na x taksówkarzy odmawia nie wiem. Ale lepiej zadzwonić do korporacji i spytać w razie co...
A mnie od jakiś dwóch godzić "rura pali"Kurcze nigdy zgagi nie miałam, nawet nie wiedziałam co to jest i do tej pory w ciąży też nic takiego nie wystąpiło, ale dziś się zmieniło aaaaaaaa!!!!!
:-
-
-(

i jestem gotowa