Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wysiłek porodowy to jakby przebiec maraton. Ja trafiłam do szpitala o 15 z 6 cm. rozwarcia a urodziłam o 3 nad ranem czyli 12 godzin męki. Zanim się po wszystkim ogarnęłam to na sali poporodowej byłam ok 7-8 rano czyli zaczęły się obchody, badania posiłki, nie ma szans na odespanie, no i obok leży maleńki człowiek którego boisz się spuścić z oka.;-)
co ci tu zaradzić nooo. Może na pocieszenie powiem że ja taką ciąże miałam z Alanem, w pracy do końca listopada a pierwszy termin porodu na 6 grudzień. Alan urodził się tydzień po ostatnim terminie 17 gr.;-) wogóle się nie oszczedzałam latałam jak perszing, a teraz sama widzisz sypię się od 30 tyg. i walczę o każdy dzień także w drugiej ciąży może być zupełnie inaczej. ;-)
Przychodzi tylko sie napić i najeść,a ja..... posprzątałam przed południem i....nie mam nigdzie na podlodze plam, zabawek, krzyku, ryku itd. Niech się święci lato, wieś i podwórko
Dziecko szczęśliwe, a matka jeszcze bardziej;-)
,żal mi go ale już wymiękam,mam ochotę zatyczki na uszy i zamknąć sie w pokoju
.
AAAAAAAAaaaa i najlepszego w Dniu Kobiet-strasznie mnie bawia takie święta![]()
Hehehehe mnie w sumie też.
Ja nie obchodzę dnia kobiet tylko urodziny![]()
Jak to mój ślubny mówi - ekonomiczna żona, jeden prezent dwie okazje !!
33 na liczniku :/
,z tych nerwów wyjątkowo wypiłabym jakieś dobre winko albo martini ze spritem
.