Ja tez czekam na super dobre! wiesci od `Dagmar` I Lusi!
Przylanczam sie do gratulacji dla `Evelinki` z pokojem.
Az mi sie przykro/zazdrosnie (ale pozywtywnie ;-)) mi sie troche zrobilo bo my niby `przygotowani` to jednak nie az tak do konca..bo my to w sumie nie mamy jeszcze nic poukladane az w takiej finalowej wersji.
`Evelinka` Gratuluje zorganizowania I pomyslu!
I tez ciekawa jestem jak juz ktoras tutaj pytala, czy kapac bedziesz w lazience czy na poczatku pare tyg w pokoiku, bo wanienka tam jest zlokalizowana teraz.
`Rila `jak mam sie dobrze. Dziekuje

Czekam na wizyte w tym tyg I pewnie juz mi lekarz powie co I jak w sensie kiedy rodze, bo jest szansa ze bede miec porod wywolywany. Istnieja ku temu podobno przeslanki/wskazania ale o tym mi `opowie` I wytlumaczy podczas nastepnej wizyty bo widocznie to nie takie pilne jak na razie. A on widz jak ja `nerwowo` I ze stresem reaguje na wszystkie `nowosci` w tej ciazy..

a skoro to moja 1-sza ciaza to WSZYSTKO JEST NOWE!

;-)

Ja to pomimo ze `oryginalnie` termin mialam na kwiecien to jednak moge dolaczyc to tych szczesliwych marcowek ;-)
`Rila` wspolczuje ze tak aktywni sa twoje skarby! Ja wiem, czuje twoj bol!!! To jest niby radosc bo skoro dzieciaczki sie ruszaja to I cieszy do tego tez to chyba oznacza ze sa OK! Jednoczesnie daja znac ze sobie fajnie rosna bo sobie tak fajnie cwicza
Jendak wiem jak to boli!! Moje dziecko (bo ja plci nie znam jeszcze ;-) chcielismy miec niespodzianke ;-)) tez jest czasamio tak aktywne ze do lez mnie doprowadza!!! :-( I juz plakalam kilka razy a moj maz to sam nie mogl uwierzyc bo jemu to sie wydawalo ze to `nie tak boli` bo skoro to takie malenstwo..az ostatnio coraz czesciej go wolam by polozyl reke na moim brzuszku to az sam szoku dostaje I mowi ze `wow to boli`.. - jego!!? gdzie on to `przez moja skore czuje`!!! to co dopiero mnie od srodka w brzuszku...
A co dopiero Ciebie `Rila` biudulko! skoro ty to masz podwojne ruchy/uderzenia tam.....
skoro masz termin na 11tego Kwietnia to w ktorym tyg wtedy bedziesz?
Te dzieciaczki - `cwaniaczki`

co raz ciezsze I wieksze robia wiec I wieksza sile maja ;-)
Jak bylam ostatnio na wizycie u lekarza to jak robil mi USG to nagle jak trzymal reke na brzuszku moim to dziecku cos sie nie spodobalo I kopniaka lekarz zarobil

Lekarz na to `wow ale aktywne dziecko...I `na zyczenia dostal jeszcze ze 2 kolejne kopniaki.. hehehehehe a mi az bylo glupio I zastanawiaam sie czy juz powinnam w sumie przepraszac za psoty mojego dziciatka???

Pozrowionka dla was mamuski! :-)