Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety, u mnie to zwykła niestrawność.
jakby ktoś wszedł to na bank by uznał że dostałam udaru czy coś...Witam porannie.
Evelinka piękny pokoik.
Ermilka, tak, leżę na Goduli, bo w razie czego mają tu dobry oddział dla wcześniaków.
Teraz czekam na KTG, a później na obchód, bo w nocy miałam silne skurcze i chyba znów mi się skróciła szyjka. No a już miało być tak pięknie![]()
Witam się i ja
Wszystkim chorowitym brzuchatkom i ich rodzinom zycze zdrowka
Agunia jeszcze parę dni niech Młody wytrzyma w brzuchu to i podrośnie jeszcze i dobijecie do 36 tyg. A skoro skurcze się znów pojawiły to moźe faktycznie dobrze ze jestes w szpitalu.
Ancona małymi kroczkami do przoduAle faktycznie Hubercik robi Ci psikusy, raz chce wyjsc innym razem znow nie
Loka udanego spotkania z kolezanką
Moja mama wczoraj rozmawiała z lekarzem gin w szpitalu w którym pracuje o to jak to jest z porodami po wyjeciu pessara. On podobno po wyjeciu swoim pacjentkom kaze jeszcze ze dwie godz posiedziec w poczekalni czy akcja porodowa sie nie zaczynaRóżnie to bywa wtedy ale zastanawiam się wlasnie czy nie zagadac lekarza ze skoro mam obciazony wywiad polozniczy to może lepiej bylo zdjac mi pessar w szpitalu i zostawić już na cc
![]()
Kroczku... jak tak czasem miewam jak się nażręniestety, u mnie to zwykła niestrawność.
Właśnie doszłam do wniosku, że potrzebuję niewolnika do golenia... bo muszę się kłaść na podłodze w łazience żeby ogolić nogi w okolicy kostek tam z tyłu. Nie pytajcie jak to wyglądajakby ktoś wszedł to na bank by uznał że dostałam udaru czy coś...
Komicznie to musi wyglądać

ja tez mam już mega problem z goleniem ale mąż obiecał pomoc jutro :-)