reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny, to są faktycznie znaki, ze zostawiłam wiadomość dla dziewczyn na zamkniętym. Wiadomości mega prywatne i poufne. Przepraszam, ale nie mam możliwości pisania. Wczoraj dałam znać, że mam wariacki dzień, a jest jeszcze bardziej wariacki. Przepraszam, jeśli kogoś zdenerwowałam....

reklama
Patuska, ja takie objawy mam od dwoch tygodni i na razie same falszywe alarmy... Ciekawa jestem bardzo jak u Ciebie bedzie. Ale lepiej wykuruj sie zanim porodowke trafisz ;)

Truskawkowa, zdrowka dla synka!

Chyba przestane w ogole Was czytac bo sie robie sfrustrowana jedzeniowo od tego, ciagle ktos pisze o jakichs pysznosciach nieobecnych
w mojej lodowce ;)
A ja dzis drugi dzien z rzedu "gotuje", tzn przerabiam pozostalosci wczorajszego pieczonego kurczaka i karmelizowane warzywa na zapiekanke makaronowo-ziemniaczana z serem i sosem pomidorowo-smietanowym, roboty 10 minut a efekt pycha - to lubie :)

Witam, kwietnióweczki sporo czasu minęło od ost mojej wizyty.brak internet...remont itp. Po pierwsze SERDECZNE GRATULACJE DLA SWIEŻO UPIECZONYCH MAMUS:)!!!dla całej reszty ciężarówek gratulacje pięknych wyników badań,okrągłych brzuszków-każdy niepowtarzalnie piękny. Mój brzuchol nadal z lokatorem;),Maksiu tydzień temu wazyl orient. 2450. ułożony głowka w dół. Niestety szyjka mięciutk, rozwarcie na 3 cm luteina zwiekszona do 3tablx2 mamy wytrzymac chociaz tydzień. Mam nadzieje ze damy radę..chociaz nie widze tego. przez ost 2 tyg w domu panowała grypa żołądkowa...mnie całe szczęcie omineło. Noce nie przespanepranie ubrań,pościeli na przemian z prasowaniem i skurczami...Zobaczymy co na wtorkowej wizycie sie okaze,czy rozwarcie wieksze etc.szczeze to chciala bym miec juz to za soba i urodzić bo nie wyrabiam.Pozdrawiam gorąco!!!

Ja bym zjadla loda "magnum" i mam w zamrazalce ale jak ja zaczne jesc to mlody tez bedzie chcial a nie moze,a wiec musze poczekac az spac pojdzie albo sie gdzies schowac:-p

reklama
Kurcze tak piszecie o tych lodach ze zaraz zjem. Chociaż gardło boli omnie juz 3 dzien ale nie moge sobie odmówić
Pisze na komórce i jak pisałam o lodach to słownik podrzucal mi ciągle słowo "porach" więc to chyba jakiś znak ale ignoruje to

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry