Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jotemeczko ty zła przecież ty emanujesz spokojem![]()
Agutka no właśnie to podejście niektórych lekarzy mnie najbardziej przeraża w całej tej otoczce porodowej. Współczuję strasznie tej niepewności i oby Kubuś szybko wyskoczył a póki możesz nabieraj sił
Jotemko no kurcze jak to tak mój zły humor przeszedł na CiebieNiedobrze
Ancona a w takiej sytuacji to faktycznie lepiej żebyś była na miejscu. Ciekawe co z Zovitką?
masakra jakaś nawet nie mogłam go porządnie wysciskać bo nie chciałam ewentualnych bakterii czy wirusów na mała przenieść, a on taki dzielny od razu do siostrzyczki poszedł chciał głaskać przytulac. Aż mnie serce bolało ze nie pozwalaliśmy na to, w nocy tez miał gorączkę i postanowiliśmy ze znowu pojedzie z meżem do mojej mamy na 2 dni zeby sie tak wychorował. Kurde ledwo go zobaczyłam a już go znowu nie ma. tęsknie za nim streasznie i doła mam ze pierwsze dni z Antosia wygladaja tak że sama siedzę i tesknie za rodzina.