Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

), brzuch pobolewa, w kroku też mnie boli coraz częściej zwłaszcza w nocy, ale przecież to jeszcze nie czas ;-)
Baby górą i na podium na kwietniówkach :-). Doczytałam, że czekamy na pierwszego chłopca od Zovitki! Trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiązanie!Ola super ze jestescie juz w domu. Tylko szkoda ze z synkiem tak wyszlo. Oby sie szybko wykurowal i zebyscie byli juz wszyscy w komplecie. No i czekamy na fotki malej :-)
Tak przy okazji to chyba trzeba by bylo pomalu pomyslec o jakis watkach dzieciowych. Np. Karmienie, Zdrowie i leczenie, pielegnacja itp. Bo zaraz zaczna sie dyskusje na temat naszych dzieciaczkow. No i kto bedzie chcial niech wrzuca fotki dzieciaczkow. Wiem ze nie kazda dziewczyna chce sie chwalic zdjeciami na forum ogolnym ale u nas na sierpniowkach taki watek zdjeciowy istnial i byl calkiem popularny.
Ja wybralam sie z Tymkiem na spacer ale pozalowalam, bo zmeczony byl i nie chcial mi isc i cyrki odstawial jak wracalismy. Potem jego spac polozylam, przyszla moja babcia ktora musialam odwiezc do domu. Potem obiad zrobic. I w koncu usiadlam odpoczac. Ale nie na dlugo bo zaraz Tymek sie obudzi. Na szczescie brzuch nie boli tak jak wczoraj. Skurcze sie pojawiaja ale nieregularne (a wczoraj to byly frak co 10min). Do wieczora nie robie juz nic meczacego!
O kurcze no to jutro pierwszy chlopak :-) no chyba ze ktoras z dziewczyn wcisnie sie w kolejke niespodziewanie.
Hej kwietniówki
Nie pisałam od czasu przyjazdu z Emmą w czwartek do domu, bo staramy się ogarnąć sytuację. Małą niestety męczy kolka, pręży się biedna i jest niespokojna, więc czuwamy przy niej na zmianę, starając się załapać choć trochę snu. Poza tym ładnie je i przybiera na wadze, ma już 2545g. Mamy nadzieję że w kilka tygodni problem brzuszka się rozwiąże, na razie stosujemy masaże, ciepłe kąpiele, a jak będzie gorzej zakupie kropelki na kolkę.
Gratuluję serdecznie Olu urodzenia córeczkiBaby górą i na podium na kwietniówkach :-). Doczytałam, że czekamy na pierwszego chłopca od Zovitki! Trzymam mocno kciuki za pomyślne rozwiązanie!
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich waszych wpisów, ale nie jestem w stanie teraz nadrobić.
Trzymajcie się ciepło w oczekiwaniu na wasze maleństwa!
Współczuję choroby synka-ja to przerabiałam przez cały tydzień-daj mężowi pulmicort bo panuje zapalenie krtani:-(Też to przerabialiśmy+dziwna wysypka, która sama przeszła.

Madzikim bardzo się cieszymy, że Emma ładnie przybiera na wadze i oby ją szybko kolki opuściły.
Marcia oczywiście mogę założyć wątek ze zdjęciami maluszków na ogólnym. Oczywiście każda z Was może zakładać wątki wg uznaniaDo tego nie potrzeba moderatora
![]()