Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi wczoraj lekarka wytłumaczyłaWitam sobotnio.
Wstałam dziś z bólem głowy chyba przez głupoty które mi się śniły.
Aneta super z tą nóżką. Mój synuś ostatnio główkę wystawił aż było widac taką kuleczkę i po tej główce go pogłaskałam (mąż też zdążył) i się rozpłakałam bo takie to było wzruszające.
Jagna czyli jak w moczu mimo erytro i leuko nie ma cukru to z nerkami jest ok? Bo ja się właśnie wystraszyłam że to z nerkami coś nie tak.
Idę obiadek szykować powoli, bo mąż głodny wróci.
Ja bym pojechałam na dyżur internistyczny, niech lekarz to obejrzy.Dziewczyny a mi wyskoczyła na policzku taka czerwona plama :-(na cały policzek i to taka gorąca. Wyszła wczoraj wieczorem ale zniknęła. Rano też jej nie miałam, ale po śniadaniu znów jest :-(Już w necie się naczytałam o ostudzie ale nie wiem czy to to może być... Może jakieś uczulenie- ale ani nic nowego nie używam kosmetycznego, ani nic nie jadłam nowego. Sama nie wiem. Kiedyś pamiętam też miałam takie plamy, to był jakiś rumień czy coś w tym stylu. Ja mam w ogóle bardzo wrażliwą cerę i delikatną. Ehhh mam nadzieję, że zniknie![]()
Wyrazy współczucia (*)Dziewczyny nie dam rady was doczytać... nie mam na to siły. Mam nadzieję, że u Was wszystkich oki!!!
Ja się przygotowuję to pogrzebu taty, więc nie bede się raczej odzywać kilka dni.
Trzymajcie się ciepło, bo podobno zima idze.
Przez cały okres porodu możesz być w wannie...JA TAK ZAMIERZAM
BO JUŻ TAK RODZIŁAM 8 lat temu :-)

zadzwoń może...