Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

( też nosi okularki jak Twój słodziak)wczoraj leżę z mężem i tak gadamy o wszystkim, i temat zszedł na połóg. Ja mówię że to będzie masakra jak długo będzie tak leciało. A on na to: "co się dziwisz, w końcu nie masz okresu przez 9 miesięcy to się tam nazbiera nie?"Bueheheeheh
![]()
Ewa - no ja w końcu znalazłam stolarza, tylko on obsługuje Warszawę, raczej do Krakowa mu dalej jak bliżejJaką masz wizję kuchni?
Ewa 86 już Ci kiedyś pisałam, że mogę Ci polecić fajnego wykonawcę mebli z Kalwarii Zebrzydowskiej. Dobre materiały, super wykonanie, projektuje wcześniej kuchnie, doradza, mówisz mu czy chcesz full wypas czy nie. Daj tylko znać czy chcesz?
ewa86 ciesze się ze ciasteczka smakowaly! :-) A jeśli chodzi o ekipe to jedziemy dzisiaj robic wstępny projekt już razem ze sprzętem i oczywiście będę zdawac relacje i wogole…
No właśnie, nie pytaj, ja już mam dość. Jest coraz mniej, ale i tak są. Może do marca wytępię, wszelkie dziury zatkane więc nowe nie przyłażą![]()
Dziewczyny ja wam tyle powiem moja kolezanka urodzila w 28 tygodniu , ja jak teraz przeczytałam wieści ze styczniowek zastanawiam się kto u nas zacznie ten porodowy maraton.Mam nadzieje ze nie będzie to szybko i chociaż wszystkie do polowy lutego dotrwamy:-)