Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Agnis83 to mnie rozbawiłaś do łezAch Ci nasi mężczyźni. Moj za to, że jak on wytrzyma 6 tyg bez seksu
![]()
buehehehe 
Wczoraj leżę z mężem i tak gadamy o wszystkim, i temat zszedł na połóg. Ja mówię Że to będzie masakra jak długo będzie tak leciało. A on na to: "co się dziwisz, w końcu nie masz okresu przez 9 miesięcy to się tam nazbiera nie?"bueheheeheh
![]()
Powiem ci, ze to mój tez tak uwaza
Ogólnie jak miałam okres to zawsze mnie na plecy przewracał i trzymał i sie śmiał, ze spodnie mają plamę czerwona na tyłku
Bo raz plama wyszła, przeprosił i kupił mi nowe spodnie 
chociaz nadal pozniej tak robił, ale nie za długo

Ciekawe co ja bede z nim miała jak będzie połóg... 
Moja koleżanka na takie sytuacje zawsze mówi: może ginekolog zabrania seksu ale dentysta niekonieczniebuehehehe
![]()

buahahah!
bo w sobotę czeka mnie wyprawa do Kliniki na tą cudowną glukozę a potem chcę do Ikei skoczyć po fotel i może jakieś półki co by mieć gdzie trzymać na wierzchu kosmetyki dla młodego. 

ale w sumie raz na miesiąc można