Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusiu synka to nasze mamcie obie mialyby urodzinki w listopadzie ....moja 18 skonczylaby 58 lat a twoja?
niestety :-(No to zdecydowanie za wczesnie sie te nasze mamusie zwinely :-(
Jaką masz wizję kuchni? Ja chcę meble w kolorze venge, blat jasny ze słojami drewna (chciałabym strasznie kamienny, ale cena jest przerażająca) i podłogę jasną w stylu bardzo jasnego ecru.
Chciałam zagłosować na przedszkole, a tu każe mi weryfikować się z e-mail'em, to chyba to ostatni raz jak zagłosowałam, ale jeszcze facetowi podrzucę i podam jego e-mail'a to masz pewniaki dwa głosy. To na pewno może ta sama osoba oddać głos dziennie?

ja też po Centrum DHA czułam się źle, teraz łykam Femibion Natal 2 DHA i jest idealnie 

Kurcze ja robię taki bez spodu, ale przepis u mamy. wiem tylko że 1,5kg sera białego i 15 jaj, reszty nie pamiętam ale jak bym robiła to bym pewnie sobie przypominała sukcesywnie.Dziewczyny macie jakieś fajne przepisy na sernik wiedenski??
Jest sposób z tytoniem, rozgniatasz papierosa i tytoń pchasz w zęba. Koleżanka praktykowała w pracy, jak nie chciała się naćpać lekami.Nie doczytam Was... A nawet nie mam sily. W nocy polamal mi sie zab... 8 :/ odpadla jak by polowa i jest teraz otwarty i z tego co widze nie za ladnie to wyglada... Prochnica ;/ pieknie!!! Z Michelle w 8msc wyrywalam zeba... 1000zl wrr. Najgorszy ten bol a do dentysty to moze w pryszlym tyg dam rade pojechac no bo jak teraz? Tutaj obok mnie ponoc jakis polak dentysta jest zapytam jego ile wezme za wyrwanie ze znieczuleniem zebym do norwegow nie musiala isc i przeplacac... Poki co zmiazdzylam jeden paracet i wmasowalam w zeba... Pomoglo na 3h i znow zaczyna bolec