reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was! :-)

Mowie od razu jeszcze was jeszcze nie przeczytalam, bo dopiero wstalam. Ale chcialam wam tylko zdac relacje z wczorajszej wizyty i potem siadam ze sniadankiem i was czytam z wczoraj i z dzisiaj ;-)

Wiec u nas wszystko w porazdku! Malenstwo rosnie ma juz 692g i serduszko ladnie bije! :-) Tarczyca i nadcisnienie jak narazie w porzadku i nadal musze brac 4x1 Dopergyt i 1x1 Accard i jak juz wiecie cukrzycy nie mam. Moja szyjka jest zamknieta i twarda i w dlugosci sie chyba nie zmienila, wiec dobrze. Dostalam l4 do 18.12 a wtedy moj maz ma podjechac po kolejne l4 do 8.01, bo moja nie chce wypisywac dluszszych l4 niz na 4 tygodnie. Kolejna wizyta 8.01. :-D

Noto tyle o nas i teraz ide sobie zrobic jakies sniadanko i was doczytuje, bo mam zaleglosci. ;-)

reklama
Witajcie ;))
właśnie wstałam, ale znow sie nie wyspałam bo w nocy mały szalał :P i tez chyba mial czkawke hehe

mlodamamo ciesze się ze wszystko ok:)) odpoczywaj!

Koreczek- współczuje sytuacji, bo jest na prawde ciezka.. i jak tu sie nie stresowac? ale musisz o tym powiedziec Twojemu. bo Ty i malenstwo jestescie najwazniejsi i tak dłuzej nie moze byc.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;))

Agnis, też miałam ten magnez, ale jak byłam w szpitalu, to lekarz powiedział żebym inny brała tak na wszelki wypadek, bo rzeczywiście jest dość mocny i ma ta witamine B6. tylko, ze ja nie biorę żadnych witamin w tabletkach, bo zaraz wymiotuje i mam zwykły magnez, który biorę tylko po ciężkim dniu. Może lepiej kup sobie inny magnez... Ale sama juz nie wiem

Agnis ja ja biorę magnez z b6, ale tez mam skurcze i nie wiem co z tym zrobić:-(
&&&&&& z wizyty

Ja zawsze czuje jak mnie w łydki ma brac skurcz, bo zazwyczaj wtedy jak sie rozciagam podczas spania, jak czuje ze mnie juz łapie, to maksymalnie nogę prostuje a stope i palce zadzieram jak najbardziej do góry, gdzies w internecie to wyczytałam i pomaga mi :tak:

* a i ten konkurs na plac zabaw, dałam znać na fb, wiec głosów może byc wiecej, mam nadzieje :-)

Kurcze chate z grubsza ogarnełam i padam na pysk, pranie wstawiłam bo pralam dzidziusiowe ubranka a do kosza na pranie nie zajrzałam i juz wychodziło, czy ja sie kiedys z tego prania odgrzebę????Obiad mam więc sopko ale dzis mam stresa i brzuch mnie boli bo mam sprawe w sądzie ;-( spadek......

Wykapałam się, teraz sobie kawe pije ;)

ja mam Filomag B6 ale on ma malo jonow magnezu.....chyba są takie ktore maja 500mg w jednej tabletce :eek:(Magnezin)

Monisia super wiesci!

Mamusiu synka... ja z praniem mam to samo. Już mi się wydaje, że wychodzę na prostą, rzeczy poprane, poprasowane, nie miją trzy dni i znowu trzeba prać, prasować, mam czasem tego zwyczajnie dość. Nie mówiąc o ubraniach Tadzia, które ciągle się brudzą...:-D "siame"

Monisiu cieszę się że po wizycie ok :happy:
Koreczku jesteś wielka, naprawdę dzięki wielkie za zaanagażowanie :happy:

Ok, ja zmykam , będę za jkis czas. Ide do pracy zanieść przedluzenie zwolnienia i do apteki po inny magnez. Tamten zostawię na potem.

Buziaki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry