AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki... Wlasnie zbieram sie do dentysty... Mam na 13. Oby mi pomogl bo juz nie mam sil
pol dnia przeplakalam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gorzej jakby trzeba było się męczyć
dalej bo np. zabroniony w ciąży jakiś zabieg czy coś 

na brzuszkach.Możesz pamiętać, ja w sumie tak naprawdę nic nie pamiętam. Ale mi nikt nie umarł nikt chory nie był. Prababci też nie musze pamiętać z wczesnego dzieciństwa, bo miałam 17 lat jak zmarła, więc mam wiele wspaniałych wspomnień dzieciństwa. Tylko niech mi ktoś palnie i przypomni wierszyk o gołąbku,bo tylko gonie pamiętam:-Ewa, ja mam walek po mojej babci, oj stary ale nie chce go wymieniac na innegodrewniany, fajny i lekki:-)
Apropo babci... dzieeczyny to jest mozliwe zebym pamietala bardzo wczesny okres dziecinstwa? Bo pamietam najdalej jak mialam dwa latka, pamietam babcie, ktora umarla jak mialam trzy latka. W wieku trzech lat mialam rowerek metalowy, czerwony na trzech kolkach i tez go pamietam. Ale najlepsze wspomnienie to moja babcia.... tesc mi wmawia ze mi sie to przysnilo, ze glupoty gadam,ae naprawde to pamietam! Moge dokladnie powiedziec, jak babcia lezala, w co ubrana byla, ze wlowy miala siwe i lekko rozczochrane i usmiechnela sie do mnie, a ja stalam przed jej lozkiemiz tabletek to sreberko sciagalam, mama zawsze pozniej krzyczala, ze zbuerac to po mnie musi, wiec to niemozliwe zeby mi sie przysnilo, takie szczegoly?
W razie kolki u nas pomoagał Sab simplex dostepny tylko w Niemczech i Czechach.Ewa - na moją córkę też czopki zdecydowanie lepiej działały. A co polecacie w razie kolki???
Moja siostra przy dwójce synów to się zapłakała razem z nimi bo tyle tego stosowała a oni i tak ryczeli wniebogłosy dzień i noc![]()
Nadal piecze i szczypie, chociaż płukałam z 5 minut wodą.