Hej kochane Za oknem slonce czasem się przebija , wiec mala po obiedzie z dziadkiem na rowerek idzie
Obiad mam już przygotowany wiec mam czas do was zerknąć
Poza tym Andrzejki minely nam w domu z filmem i pizza

Mój to Andrzej ale nie obchodzi imienin i tak co tydzień zdarza nam się cos swietowac wiec bidulek nie ma zdrowia :-)
AnetaNorwegia mam nadzieje ze bol po dentyscie mija.
Co do witaminy K i D to u nas witamine podaje sie dziecku od 7 dnia , ja pamietam ze i mi rodzice dawali witamine k i d, a jak skonczyla 1,5 roku dawalam jej zelazo bo miala wynik krwi slabe i grozila jej anemia
A co do urodzinek , jakie ty pysznosci szykujesz ...mniam mniam
Super ze urodzinki sie udaly

Ale dzidzia bambarylka ...10 kg przecisnac przez siebie, szacun dla mamy !!!
EWa86 my kalendarz zawsze dajemy na dzien babci i dziadka
Nastka jesli chodzi o piersi to sproboj robic masaz prysznicem, jak bedzie cie to dalej meczyc zapytaj poloznej. Narazie nie martw sie jak to bedzie z karmieniem

Bo sa rozne alternatywy mascie, kapturki, wlasne mleko, kapusta takze jest co pozniej probowac
Jedynie na co zwrocic uwage narazie to zeby piersi nie przewiac ,ubieraj sie cieplo nie chodz z dekoltem - bo mozesz zlapac zalenie piersi
Kainkas ale to dzieci wymyslaja zabawy hehe, a swoja droga wiem jak teraz dzieci sie zachowuja , moja do przedszkola jeszcze nie chodzi i widze jak ja w domu roznosi , jeszcze jest fajnie jak pogoda dopisuje to wyjdzie gdzies na spacerek , na rowerek a jak leje to masakra , ale zawsze zostaje figloraj
Oczy niebieskie dieta to chyba miała Ewa86
Agnis tez czuje jak dzieciatko moje zmienia pozycje, czuje wtedy takie przeciaganie, brzuch twardnieje Ni slodko miec takie obronce malego w domu

) Normalnie rycerza masz w domu

)
Juszka super ze u dzidzi wszytsko ok , a przede wszystkim grtaulacje z NAGRODY !!!
Josek to fajna rodzinna imprezke mieliscie wczoraj

)
Mrowwka to sa skurcze przepowiadajac nie moga sie czesciej powtarzac jak do 3 razy w ciagu dnia jesli bedzie ich wiecej trzeba o tym poinformowac lekarza , no i w takim wypadku duzzo wypoczywaj Takie skurczenjuz kolo 24 tygodnia moga sie pojawiac
Screto gratulacje z udanej wizyty

) Scereto a noz urodzisz w marcu

)
Monius no czasem tak jest ze kluje tam w dole, tez tak mam ze czuje sie dobrze i ide na spacer a potem ide jak bym mnie polamalo
Co do kosmetykow ja uwazam ze dobrze jest nawizac skore dziecka, ale jesli ma sie plyn do kapieli z oliwka ktory natluszcza np jak Oilan to mysle ze nie trzeba juz smarowac oliwka. Ja jednak i plyn i oliwke bede uzywac bo wiem ze Madzia uwielbiala masaze po kapieli
Kama soczek malinowy dobry na kaszel ale nie przesadzaj z tym

) Soczek malinowy powoduje skurcze

) Zdrowka zycze a jak kaszel nie minie to smigaj do lekarza
Co do prezentu to fajna jest np. taka ksiazka
Skąd się biorą dziury w serze? Historyjki dla ciekawskich dzieci lub cos typu
Moja pierwsza encyklopedia ,
Był sobie człowiek..... albo już jakas ksizka konkretna o kosmosie dinozaurach
Pozdrawiam i zycze milej niedzieli