Anetka - dzięki za przepis, pani Walewska wygląda wyśmienicie i nie jest taka trudna w zrobieniu jak czytam

Co za gigant z tego dzieciaczka...10 kg. :O Podziw dla rodzicielki, choć pewnie nieźle popękała :/ Co do Paula Walkera to szkoda tego przystojniaka
[*] Marcia - no co Ty, to można Tantum Verde? Ja gin nie pytałam tylko tej babki z apteki i kategorycznie powiedziała, że odpada, a z kolei Vicksa powiedziała, że spokojnie można, nieźle robią sieczkę w głowie

Dziewczynki piękne macie te swoje psinki, no przepiękne! Secreto - choinka już ubrana to jeszcze powiedz, że wszystko dla dzidziusia masz to już w ogóle przegonisz nas wszystkie we wszystkim

Josek - chrusty czyli faworki?

Masz maltańczyka - są przesłodziuchne, takie puchate białe

Co do wózka to ja właśnie takiego jak Ty chcesz unikam. Miałam podobny Roan Marita, nie sprawdził się był totalną porażką i mam skazę do wózków podobnie wyglądających

Kainkas - mi się podobają te Chicco 3 kołowe, fajne są. Mi też szkoda kasy na nowe ciuszki, jak wiem, że w ciucholandzie lub na allegro kupię parę sztuk ładniejszych w cenie jednej sztuki nówki

Mamusia synka - a mama kiedykolwiek jest przygotowana do porodu tak szczerze?

Ja to bym chciała mieć za sobą ciąże, boje się, że w 9 miesiącu obsypie mnie jakaś kasza na całym ciele jak w poprzedniej, a baaaardzo chciałabym tego uniknąć, bo strasznie swędziało i w szpitalu na Inflanckiej leżałam już 2 tygodnie przed terminem, to łącznie 4 tygodnie, bo urodziłam 2 tygodnie po terminie :/ Nie licząc leżenia na początku ciąży jak krwawiłam... Carri - przepiękna córunia, a jaka maleńka była

Twój mąż na motorze śmiga? Wow, nie boisz się? Ja wiem, że nie ma czego, ale miałabym stracha jakby mój zaczął jeździć na motorze... Jagna - to urocze, że Twoja córa miała sweterek ten, który Ty dostałaś od babci, o rany! Historyczny sweterek z dziada pradziada

Fajny dziubek na głowie z włosków

Susi - trzymam &&&& za wyniki i może dowiemy kto tam Ci się w środku chowa?

nigdy nie jadłam schabu gotowanego na parze, ciekawe jak to smakuje...na pewno dobre, choć ja lubię schab w KAŻDEJ postaci, więc i ten by mi przypasował

Kamaa - to buldog francuski? Jaspis - świetny ten wózek, muszę go obczaić tylko szukam jakiegoś sklepu w Warszawie gdzie można go obejrzeć...mam nadzieje, że w Świecie Dziecka znajdę, a Ty gdzie go znalazłaś? Nastka - również trzymam &&&& za glukozę!

Nie mam siły do siebie już no na prawdę...co myślałam, że wyleczyłam ucho to teraz znów mnie dopadło...zatyka się i boli! O co chodzi do jasnej panienki?!

Wyczytałam na necie, że domowym sposobem jest podgrzać garść soli kuchennej na suchej patelni, wysypać na ścierkę lub tetrową pieluchę, zwinąć w "bańkę" i przykładać do ucha...ciekawe, nie wiem czy to cokolwiek może dać

Do tego ząb mnie zaczął boleć po tej samej stronie co ucho, mój mówi, że to ma związek z zębem...od zęba ucho, bo teraz boli mnie z drugiej strony, a wcześniej z innej bolało, ale nie aż tak jak teraz....no i nie zatykało się

Jutro muszę na cito szukać dentysty, bo moja dentystka przyjmuje tylko w piątki :/ Pięknie, kuźwa, pięknie...żyć nie umierać...nie wiem czy usnę

Życzę Wam spokojnych i bezbolesnych nocy :*