reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej i ja się dopisuje, nie wiem jeszcze na kiedy mam termin ale w pon. mam wizyte to się dowiem :-)

Męczą mnie mega mdłości, codziennie czuje się jak po mega balandze, na mega kacu, chce mi się wymiotować i boli mnie glowa, dzisiaj pol dnia w lozku przelezalam bo zdychałam :-( ehhhhhhhhhhhh w ciąży z synkiem do 19 tyg. tak mnie mordowalo :-(

reklama
mamusia synka - witaj:) kurcze, współczuję dolegliwości... ja z kolei zaczynam mysleć,że ze mną jest chyba coś nie tak bo nie mam kompletnie żadnych objawów ciążowych :dry: rzecz jasna oprócz braku @ i pozytywnych testów ciążowych. Nic kompletnie nie czuję...może coś jest ze mną nie tak...

dziękuję Dziewczyny za współpracę, zaraz listy uzupełnię.

mamusia synka witam Cię weekendowo ;-)
kurczę, fajne macie te suwaczki. jakoś najwięcej widziałam tych ze strony babyboom, a tutaj taka różnorodność :-)

No to i ja się dopiszę dwie grube krechy wyszły we wtorek :) i tez we wtorek próba dostania się do gin niestety prywatnie bo na NFZ terminy że ho ho koniec listopada paranoja jakaś

Suonko87 ślubowałam równiutko tydzień po Tobie :-) a o dzidziusiu dowiedziałam się tydzień po naszej pierwszej rocznicy-ot taki prezencik :-)
Mrowkaa tak to moje pierwsze dziecko, jestem w 6 tygodniu, a dokładniej 5t2d.
I wiecie muszę się z Wami podzielić tym cudownym zbiegiem okoliczności: moja siostra również jest w ciąży! Między naszymi maleństwami będzie niecałe 2 miesiące różnicy :) albo i mniej jak moje się pospieszy :)))
A teraz uciekam bo jutro ruszamy nad morze a tu trzeba się jeszcze spakować...

Witajcie, ja również się dopisuję, termin mam na ok 8 marzec(z moich wyliczeń, bo do lekarza jeszcze nie dotarłam). To moja druga ciąża, tym razem na razie jest super, zero wymiotów i mdłości, nie to co przy pierwszej:) Witam wszystkie mamusie:)

reklama
Cześć dziewczyny :) ja również dołączam do marcowym mam :) termin według kalendarza to 10 marzec. Beta HCG 3 dni temu to 894. Pierwsza wizyta zaplanowana na 9 lipca ale pewnie serduszka nie będzie jeszcze widać, a szkoda :( objawy mam wszystkie jak najbardziej nudności, bolą mnie piersi, jestem wyczulona na zapachy. Na dodatek wciąż chce mi się jeść! Nie wiecie jak to jest z przyjmowaniem witamin w ciąży, a szczególnie witaminy A ? Trochę się boje bo już jedną ciąże straciłam przez tarczycę i teraz jestem przewrażliwiona nawet na punkcie witamin.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry